*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg trodde flyet skulle styrte

Linn Torp Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Sykkelproff Linn Torp i flydrama.

24.05.13 18:48

- Flammene sto ut av motoren. Jeg følte flyet var helt ute av kontroll etter at det smalt, for det vinglet fra side til side, sier sykkelproffen Linn Torp (36) til Eidsvoll Ullensaker Avis.

British Airways-fly, BA762, tok av fra Heathrow klokken 08.16 fredag morgen og var på vei til Oslo. Flyet måtte nødlande igjen klokken 08.43 og ingen passasjerer kom fysisk til skade.

Les egen sak: Fly nødlandet på Heathrow

- Noe løsnet
På rad 18 satt landslagslederen for kvinner i sykling.

- Det hørtes ut som om noe løsnet, og jeg tror hele dekselet datt av motoren. Det ble kaos og folk ville ut av setene, men vi fikk beskjed av personalet om å bli sittende, forteller hun.

Flyet fortsatte å stige og kapteinen fortalte at besetningen var klar over at det var noe galt med motoren. Stemningen i flyet ble roligere. Så smalt det igjen.

- Flammene sto ut av motoren
- Flammene sto ut av motoren. Jeg følte flyet var helt ute av kontroll etter at det smalt, forteller hun til avisen og beskriver at flyet vinglet i flere minutter etter smellet. Flammene ble slukket, men røyken fortsatte å velte ut av motoren.

Lokalavisen intervjuer Torp mens hun ennå er i London der hun har brukt dagen på å komme seg etter sitt livs verste flytur. Til tross for opplevelsen er hun innstilt på igjen å sette seg på et fly.

- Nå har jeg det bedre. Vi får se hvordan det blir, men jeg må jo hjem, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag