*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg trodde på Charlie

Denise Richards sier i et intervju at hun stolte hundre prosent på sin tidligere ektemann.

(SIDE2): I et intervju med «Harper's Bazaar» forteller Denise Richards om sitt forhold til tidligere ektemann Charlie Sheen.

Dårlig bakgrunn
- Som alle andre hadde jeg jo hørt om fortiden hans, sier hun.

Charlie Sheen er kjent for sitt alkoholmisbruk og omgang med prostituerte, men Richards trodde altså dette var et tilbakelagt kapittel.

- Jeg har aldri tatt narkotika, aldri vært i nærheten av en prostituert og aldri kjent noen pornostjerner. Jeg vokste opp i Illinois, ikke LA, og jeg trodde ham da han sa det bare var en del av fortiden hans.

For tidlig
Richards sier også at de giftet seg for fort.

- Vi kjente hverandre i to år før vi giftet oss, men vi datet ikke særlig lenge. Det var en stor feil.

- Det å skille seg er så tøft. Det skulle vært motsatt; det burde være mye vanskeligere å gifte seg, mener hun.

Sheen og Richards har døtrene Sam og Lola, og har det siste året vært gjennom en av Hollywoods mest offentlige skilsmisser. Beskyldniger og anklager fra begge parter har figurert heftig i media, men nå ser det ut som de har kommet til enighet.

Les «Slutter fred»

Nytt liv
Denise har også fått mye oppmerksomhet rundt sitt forhold til Bon Jovi-gitaristen Richie Sambora. Han var gift med hennes tidligere bestevenninne Heather Locklear før de forelsket seg.

- Jeg vet at alle sier: «Hun stjal sin beste venns ektemann», og på et tidspunkt var vi veldig nære venner. Jeg ville aldri involvert meg med en bestevenns kommende eks-ektemann. Men mitt vennskap med Heather var over, før Richie og jeg ble sammen.

Videre sier hun: «Han får meg til å le. Det er alt jeg vet.»

Les også

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag