*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg var ikke invitert i år heller

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

- Fuck it. Få rumpa opp og hoftene fram, er Marianne Aulies tips til modellene på Oslo Fashion Week.

17.02.10 15:18

OSLO KONGRESSENTER(SIDE2): - Nei, jeg var ikke invitert i år heller, men jeg bare dro hit likevel. Men jeg kom en halv time for sent da, ler Marianne Aulie.

Vi minner henne på historien fra i fjor, der Side2 fotograferte kunstneren på utsiden av Kongressenteret. Marianne fortvilte fordi hun ikke var invitert eller ønsket til åpningen av Oslo Fashion Week. Det var hun visst heller ikke i år, men det brydde hun seg svært lite om.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

- Genuint opptatt av mote
- Jeg er jo genuint opptatt av mote, estetikk og kunst. Det henger jo sammen. Det er så gøy å bare være her, se på all design og ikke minst hvordan modellene går på catwalken.

Hun fortviler igjen.

- God. Fuck it. De kan jo ikke gå!! De må få hoftene fram og rumpa opp. Slik...

For blyg til å bli modell
Marianne viser Side2 hvordan en riktig modell skal gå på catwalken. Hun tar mange skritt over gulvet i kongressalen, og forteller at hun egentlig ble oppdaget av Eivor Øvrebø som 16-åring, men at hun den gang var for sjenert til å bli modell.

- Men angrer du ikke?

- Jo, jeg angrer veldig, men nå er jeg alt for gammel. Jeg har sagt det til Eivor senere også. Det var jo jeg som skulle gått der oppe nå. De bruker jo ikke kroppen sin, det ser ut som de kjeder seg alle sammen. De må vise mer energi, slik som i New York.

Debuterer som klesdesigner
Marianne Aulie avslører at hun selv snart debuterer som klesdesigner.

- Ja, jeg kommer med min første kleskolleksjon om bare noen måneder, men det blir kun i New York da. Eller kanskje jeg skal ha visning på Oslo Fashion Week senere en gang? Dere i nettavisen er hjertelig velkommen til å komme på visningen i New York da. Det blir en kolleksjon med mye silkekjoler, og de er elegante samtidig som de er sexy. Det er akkurat slik det skal være; elegant og sexy.

- Fortell litt mer da!

- Ja, jeg kan avsløre at det blir kjoler med print fra mine malerier, smiler hun

SE BILDENE FRA ÅPNINGEN TIL OSLO FASHION WEEK HER:

2876

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.