RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg var mett én dag

Nadia Marielle Mouacim trodde Robinsondeltakerne fikk mat når kameraene var slått av.

(iOslo.no) 29 år gamle Nadia Marielle Mouacim fra Holmlia i Oslo er med på årets Robinsonekspedisjon. Det ble ikke helt som hun hadde forventet, skriver Nordstrands Blad.

- Det var hardt. Ekstremt hardt. Jeg ville aldri gjort det igjen. Jeg var mett én gang, sier Mouacim, tidligere omtalt som Aylar Lies dobbeltgjenger, til avisen.

Hun forteller at hun aldri tidligere har sovet i telt, men at hun på turen måtte sove i bare sanden. Mat måtte de også fikse selv, til modellens store overraskelse.

- Da jeg søkte på Robinson trodde jeg man fikk mat etter at kamera var slått av, men sånn var det ikke. Vi ble satt av på en strand og måtte klare oss på egenhånd, sier hun.

Etter hvert ble tobarnsmoren så tynn at flere av deltakerne bemerket det. På søndag ser hun seg selv på TV, og både gruer og gleder seg til å gjenoppleve den tøffe opplevelsen.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere