*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg vil bli en mor som mamma

Foto: (TVNorge)

Linni forteller som sitt nye prosjekt: Lille Dennis Meister.

10.03.09 20:35

(SIDE2): Mens Aylar er mer på skolen enn i rampelyset, holder hennes tidligere samarbeidspartner Linni Meister koken som populær modell. Jamfør TV-serier, oppslag og topplassering på nettsøklister.

Selv om blondinen fra Bærum kommer til å trappe ned på fotografering, vil hennes nye, gravide status neppe forandre hennes kjendisstatus, skriver 730.no.

Men det kom brått på.

- Dette var ikke planlagt, og det var litt forvirrende i starten, røper en oppspilt Linni overfor nettstedet på telefonen fra Stockholm, hvor hun gjør en av sine siste sexy shoots på en stund.

Får villmann
23-åringens kjæreste Bernhard Berntzen var ikke interessert i en foreldretilværelse før frøken Meister ble hans bedre halvdel, og nå gleder han seg til å bli pappa om et drøyt halvår.

- Det morsomme er at barn alltid har vært Bernhards store skrekk, helt til han traff meg. Nå er han helt i hundre, ler Linni.

- Det blir visst en gutt, og siden han virker som en liten villmann syns vi Dennis Bernhard er et passende navn.

Linni kommer ikke til å skuffe sine fans ved å gå under jorden grunnet svangerskap.

- Jeg vil ikke forsvinne selv om jeg er gravid. Jeg har mange helt nye bilder som jeg kan bruke utover, samt at det kanskje blir noen TV-prosjekter, men nå dreier livet mitt seg om å bli mamma, forteller hun til 730.

Les også:Seksdoblet Linnis pupper

Greit med glamourkjærester
Så om noen år, når lille Dennis er litt større og begynner å titte på jenter, er det greit at han dater glamourmodeller, spør 730.no.

- Absolutt ikke, sier Linni hardt, før hun igjen begynner å le.

- Haha, det er jo ikke så mange glamourmodeller jeg liker, bortsett fra Triana Iglesias. Hva er egentlig en glamourmodell i dag? Det er altfor mange som sier de er det. Men seriøst, Dennis skal få velge hvem han vil være sammen med, så lenge det er en bra person.

Når det kommer til gode mennesker, er det ingen som kan matche modellens srilankiske mor, som døde da Linni var 17 år.

- Etter at jeg mistet moren min, har jeg ikke vært den samme personen. Kanskje det vil hjelpe å selv få barn. Hun var den beste moren man kunne ha, streng, men utrolig sterk og fantastisk. Selv om hun var syk, tok hun vare på broren min og meg. Mamma er mitt store forbilde i livet, og jeg ønsker å være like bra for Dennis som hun var mot meg.

Video:LINNI OG HENNES VENNINNER SYNGER FOR AFRIKA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag