RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg vil ha en kake på hodet

Foto: Paul Weaver (Side2)
Sist oppdatert:
Jenny Skavlan drømmer om å bli like crazy som Mariann Thomassen.

(SIDE2): Da Oslo Fashion Week åpnet for ellevte gang mandag kveld, trosset kjendisdamene vinterkulda og strømmet stivpyntet til Den Norske Opera og Ballett i Bjørvika.

Kjendisene kom kledd i blant annet vintage, Moods of Norway og TSH, men det var liten tvil om hvem som var kveldens store motestjerne.

  • Se bilder av alle motekjendisene nederst i artikkelen.

- Designeren Fam Irvoll er min absolutte favoritt. Hun tør tenke litt crazy. Mange av de andre er så opptatt av anerkjennelse og suksess at det knuser kreativiteten, sier Surferosa-vokalist Mariann Thomassens om årets moteuke.

- Fam og jeg matcher hverandre. I tillegg jobbet Fam som Josefin sin assistent tidligere. Hun måtte gjøre all drittjobben, ler hun.

Dempet sprøheten
Den svenske stylisten Josefin Johansson er nemlig kvinnen bak Marianns elleville trikoter, men på OFW-åpningen kom Surferosa-vokalisten i egenkomponert antrekk hvor prikken over i-en var en kjempestor, blå krage fra den norske designstudenten Hanne Aspelund.

- Trikotene er only on stage, proklamerer Mariann i kjent energisk stil.

Hun kobler gjerne av fra MGP-sirkuset med litt mote, men innrømmer at hun er nervøs foran Siste sjansen i Ålesund lørdag.

- MGP er en jævlig kul og fet erfaring, jubler hun.

- Jeg gleder meg veldig, men kjenner det i magen. Men det er så lite med bare tre minutter å gjøre det på. Du vet jeg er storkrevende og vil helst ha en og en halv time, smiler hun.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den norske designeren Fam Irvoll fikk mye skryt av Lady Gaga i desember, etter at den amerikanske popstjernen så artisten Samsayas oppvarming på Sentrum Scene, hvor Oslo-jenta hadde på seg Fams klær.

Lady Gaga vil ha norske klær

Helt på kanten
En annen kvinnelig kjendis som har falt pladask for Fam er skuespiller Jenny Skavlan som for tiden er aktuell i grøsseren «Død snø». Hun kom rett fra Redken-jentevorspiel sammen med Mira Craig, Sichelle og Charlotte Thorstvedt.

- Fam Irvoll er helt fantastisk. Men designet er nesten helt på kanten så jeg håper jeg får mulighet til å gå med det en gang, sier hun.

- Jeg går gjerne med en kake på hodet. Målet mitt er nemlig å bli litt mer cartoonaktig, sier Jenny og smiler.

Hun blir glad av å se på klærne, og anser det nesten som en kunstutstilling.

- Fam imponerer fordi hun er unorsk i stilen. Hun kjører ikke safe og tørr å gutse og skille seg ut, skryter den søte skuespilleren.

Den populære designeren selv har et godt råd til kjendiskvinnene:

- Ikke gå med alt samtidig. Velg en ting også kan man tone ned resten av antrekket, mener Fam Irvoll.

Hennes separatvisning går av stabelen onsdag kl 17.00 på DogA.

- Jeg gleder meg selvsagt masse, men nå er jeg så sliten at jeg gleder meg mest til å drikke, ler den eksentriske designeren.

1538

Side2 følger Oslo Fashion Week – vi gir deg visningene, kjendisene og moten på moteuka!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere