RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Privat

- Jeg vil hjelpe barn og ungdom

...og Christine skal allerede ha reddet liv.

(SIDE2): Det finnes tusenvis av norske blogger, blant disse har tolv stykker utmerket seg spesielt når Side2 i samarbeid med Artdeco har jaktet på finalister til Norges mest elskede blogg.

Se alle finalistene og stem på din favoritt her.

Les også:
I tre uker samlet vi inn nominasjoner fra våre og bloggernes lesere, og da resultatet var klart sto seks bloggere igjen som juryfavoritter og seks som folkets favoritter. En av disse tolv var Christine Brattaule, bloggeren bak Ungdomsperioden.blogg.no, her er hennes appell:

Mitt navn er Christine Brattaule, 18 år fra Drammen. Jeg er ferdig med videregående skole og har nå et friår. Jeg studerer forhåpentligvis neste høst. Den store drømmen er å få en jobb der jeg kan hjelpe barn og ungdom, og ved hjelp av bloggen har jeg fått en liten «forsmak» på hva jeg har å vente meg.

Hvorfor folk bør stemme på meg: Jeg har en blogg som ikke er som alle andres. Jeg har en blogg fylt med mening og i løpet av den tiden jeg har blogget (snart 2 år), har jeg hjulpet over 1000 barn og ungdommer med store og små problemer. De som har gitt meg respons på de svarene jeg har gitt, har skrevet til meg at jeg har gjort livet deres mye bedre. Det er til og med noen som påstår at jeg har reddet liv! Jeg har blitt et forbilde for flere hundre ungdommer her i Norge, og med tanke på hvor mange som har lært forskjellige ting gjennom min blogg, synes jeg at jeg fortjener din stemme!

Gi Ungdomsperioden din stemme her.

Dette får vinneren
Personen bak bloggen som blir kronet med tittelen Norges mest elskede blogg 2012 får selvsagt ære og berømmelse, i tillegg til en makeuppakke fra Artdeco verdt 5000 kroner og en ring fra nettbutikken 21 Diamonds. Ringen er i 14 karat gull med syv diamanter på til sammen 58 karat verdt over 20.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere