RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg vil ikke bli som Angelina

«Twilight»-Kristen sammenligner seg selv med vampyren Edward.

(BIIPMAG): «Twilight»-feberen har herjet over hele verden den siste tiden, men skuespillerne i filmene er mer kjølige til den økte populariteten.

Skuespiller Kristen Stewart, som spiller Bella i «Twilight», forteller at hun er langt fra opptatt av berømthet.

LES OGSÅ: «New Moon»-hemmeligheter avslørt!

Kristen har blitt superkjent etter at hun ble med i de populære vampyrfilmene, men synes ikke det er særlig gøy å leve i rampelyset. Ja, hun sammenligner faktisk sin nye tilværelse med karakteren Edwards triste og ensomme liv:

- Jeg vil ikke bli en filmstjerne som Angelina Jolie. Ingenting ved å være kjendis er tiltrekkende. Jeg er en skuespiller. Det er merkelig for meg at alle er så besatte. Jeg hadde ingen anelse om at det skulle gå sånn da jeg sa ja til å spille i filmen, uttaler hun og legger til:

- Og jeg er glad jeg ikke gjorde det for da ville jeg blitt helt satt ut. Edward er faktisk en veldig god parallel til berømthet. Som vampyr har han et trist og ensomt liv - berømthet er det samme, sier hun ifølge Starpulse.

LES OGSÅ: Nakenskandale for Twilight-stjerne

Robert Pattinson, som spiller Edward, liker heller ikke å være berømt. Han har tidligere bedt fansen om å behandle ham med mer respekt. I tillegg har han sagt at han ønsker at folk holder avstand fordi han blir skremt av den uønskede oppmerksomheten. Det finnes med andre ord også skyggesider ved Hollywoods glamorøse filmtilværelse.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere