RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

- Jeg vil inspirere andre

Bloggeren Annette Haga gir leserne klestips. Se hennes ti siste motekjøp her.

(SIDE2): Man ser at hun er mer enn gjennomsnittlig opptatt av mote i det samme hun åpner døren til leiligheten på Frogner.

Annette Haga (19) skriver om mote på bloggen Nettenestea.com, Norges nest største moteblogg. Hver dag legger hun ut bilder av seg selv med dagens antrekk. På denne måten vil hun inspirere leserne til å bli mer motebevisste.

Selv er hun veldig bevisst, hun kjenner sin egen stil og har sine faste moteikoner som hun selv blir inspirert av.

- Jeg liker stilen til Hanneli Mustaparta, men ellers har jeg ikke så mange andre norske jeg ser opp til når det gjelder mote. Jeg beundrer derimot store internasjonale stjerner som Olsen-tvillingene, Kate Moss og Nicole Richie, sier Annette til Side2.

I tillegg elsker hun den klassiske stilen Audrey Hepburn var så kjent for.

- Jeg synes den enkle klassiske stilen er flott, men jeg eksperimenterer en god del med den, og mikser den med andre stiler, sier hun.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Rocka og romantisk
Annette beskriver stilen sin som rocka, men påpeker at hun i utgangspunktet ikke har en helt bestemt stil hun forholder seg til, men gjerne veksler mellom mange.

- Nå når det er høst, er jeg gjerne litt mer rocka. Men om sommeren er stilen min mer romantisk og bohemeaktig. I sommer var det gladiatorsandaler og blomstrete kjoler som gjaldt, forklarer hun.

Blanding av billig og dyrt
Annette reiser mye og shopper derfor mye av sine klær i utlandet. En miks av klær og tilbehør fra eksklusive designerbutikker og rimelige kjedebutikker, passer Annettes smak best.

- En kombinasjon av klær og «stæsj» fra Topshop og Zara blandet med mine yndlingsmerker Marc Jacobs, Miu Miu og Guess, er det du stort sett ser meg i, sier Annette.

Se Norges største blogger på Blogglisten.no.

Annettes ti siste motekjøp:

1. Smykke fra Topshop
- Smykket fant jeg på Topshop i London. Det er et stilig og stort smykke som passer godt til enkle antrekk i lyse farger. Jeg elsker store smykker og dette falt jeg for med en gang. Det er ikke lenge siden jeg så en lignende kopi på Gina Tricot i oransje. Dette har jeg brukt mange ganger.

2. Beige genser fra Gina Tricot
- Den beige genseren med folder på skuldrene fant jeg nylig på Gina Tricot i Bogstadveien. Jeg liker fargen veldig godt og det at den er såpass enkel. Perfekt til skinny jeans og høye hæler. Jeg brukte den faktisk nettopp da jeg var på jobbintervju i en klesbutikk, den er perfekt når man vil se stilfull ut men ikke «too much».

3. Ankelboots fra Din Sko
- Skoene kjøpte jeg på Din Sko for ikke lenge siden, og jeg falt for dem med en gang. De er perfekte høstboots med snøring og spenner, og er sånn passe feminine. Wedges er veldig in denne høsten, og jeg syns hælen er dødskul. De er også supercomfy å gå med, samtidig som jeg kommer opp i høyden. Det ble umiddelbart mine favorittsko og passer til det meste i garderoben min.

4. Naglebelte fra Gina Tricot
– Naglebeltet er fra Gina Tricot og det har jeg brukt mange ganger. Det passer perfekt til mange antrekk og er fint å bruke til skjorter og lengre topper. Jeg er glad i gull og kombinerer det gjerne med gullsmykker. Det er det beltet jeg har brukt mest av alle jeg har, og det gjør et antrekk mye tøffere.

5. Veske fra Marc Jacobs
- Vesken fra Marc By Marc Jacobs kjøpte jeg da jeg hadde en dårlig dag. Men dagen ble definitivt bedre da jeg gikk ut av butikken med den. Jeg har alltid ønsket meg en veske fra dette merket, men kjøpte den helt på impuls. Var tilfeldigvis en tur innom Høyer på Egertorget og bestemte meg for at jeg bare måtte ha den. Billig var den ikke, jeg måtte dele opp betalingen på to kort, men jeg bruker den nesten hver dag og den har plass til masse. Det at fargen er grå gjør at den passer til det aller, aller meste. Jeg føler meg ekstra fin når jeg går med den, og det er vel det dyreste i hele garderoben min. Men det var en god investering.

6. Paljettopp fra Bik Bok
- Jeg hadde sett lenge på paljettoppen fra Bik Bok før jeg kjøpte den, og en dag klarte jeg ikke å la være. Den ser faktisk ganske vintage ut, og er perfekt til litt finere anledninger. Jeg er glad i glitter og paljetter, og formen på plagget er annerledes enn det meste andre jeg har. Den er nemlig helt lik både foran og bak.

7. Strasstights fra Oasis
- Tightsen med strassdryss fant jeg på Oasis for noen uker siden. Jeg ble forelsket med en eneste gang. Det har jo vært in med studs lenge, men som oftest finner man dette på topper, sko og vesker. Jeg elsker å skille meg ut og det gjør jeg helt klart når jeg har på denne. Den var veldig dyr til en tights å være, men nå kan jeg ikke tenke meg å være uten den. Jeg bruker mye strømpebukser istedenfor jeans, fordi jeg syns det er lettere å sette sammen kule outfits på den måten. Nå stiger trendfaktoren mange hakk med en gang denne kommer på.

8. Rød kjole fra Forever 21
– Den røde kjolen kjøpte jeg da jeg var inne og storhandlet på forever21.com. Det jeg falt for med denne var knallfargen og detaljene rundt halsen. Jeg syns ikke noe om å vise for mye utringning, og her kommer fokuset på de fine detaljene istedenfor. Den er ganske kort til kjole å være, men er perfekt til å bruke sammen med jeans også.

9. Strikkevest fra Gina Tricot
– Den hvite strikkevesten fant jeg på Gina Tricot for noen måneder siden, og jeg liker den utrolig godt. Den er veldig fin å bruke over langermede plagg som for eksempel skjorter. Strikk er veldig moteriktig nå på høsten, og jeg som ofte har en tendens til å kle meg altfor mye i sort kan tone ned det rocka uttrykket med dette kremhvite plagget. Jeg syns generelt det er veldig kult med lag-på-lag og da er det perfekt å bruke denne strikkevesten.

10. Fuskepels fra H&M
- Pelsen er faux fur fra H&M, og et kjempekupp. Den er helt ny og alle ble utsolgt veldig fort, så jeg var heldig som fant en i min størrelse. Den var ikke kjempebillig, men ser veldig mye mer eksklusiv ut enn prisen tilsier. Det at den ikke er ensfarget gjør at den ser ekte ut, og den er veldig myk og varm. Fantastisk å bruke til pyntede antrekk.

2597

Besøk Annettes blogg her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere