*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg ville gifte meg med Dave

I HARDT VÆR: David Letterman har ikke uttalt seg om sexskandalene siden torsdagens ærlige avsløringer. Foto: (Scanpix)

Ny Letterman-elskerinne letter på sløret.

04.10.09 13:32

(SIDE2): I kjølvannet av David Lettermans sjokkerende sexskandale, har den populære talkshowvertens andre elskerinne nå snakket ut til kjendisnettstedet TMZ. Og det begynner å bli pinlig tydelig at Dave ser ut til å ha en forkjærlighet for romanser på kontoret.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Les saken: Letterman i sexklemme

Kinodate
Kvinnen heter Holly Hester, og den tidligere «Late Show»-praktikanten hevder forholdet startet tidlig på 90-tallet, da hun ble spurt med på kino av sjefen sjøl.

- Jeg var virkelig forelsket, og ville gifte meg med ham. Han var hysterisk morsom, sier hun til TMZ.

Ifølge Hunter greide turtelduene å holde forholdet hemmelig for sine kolleger i et års tid, før Dave avsluttet det hele på grunn av «for stor aldersforskjell».

Snakket ut på lufta
Letterman, som også på dette tidspunktet var kjæreste med sin nåværende kone Regina Lasko, la kortene på bordet angående sitt forhold til flere kvinnelige kollegaer i torsdagens «Late Show».

Den første kvinnen som ble navngitt var Lettermans tidligere assistent Stephanie Birkitt (34). Birkitt og Letterman hadde en affære i flere år, men forholdet ble avsluttet da Letterman fikk en sønn i 2003.

Les også: Dette er Lettermans elskerinne

Utpresset av kollega
Det hele startet da Letterman fant en pakke i bilen sin for tre uker siden. Denne inneholdt bevismateriale og et utpressingsbrev. I brevet skal det ha stått:

«Jeg vet du gjør fryktelige, fryktelige ting, og jeg kan bevise det.»

Istedet for å betale Halderman, gikk Letterman til politiet før han fortalte om saken til sine mange seere.

Birkitts eks-kjæreste Robert J. Halderman, som er nyhetsprodusent i CBS, er nå arrestert for utpressingsforsøket. Den forsmådde mannen skal ha krevd 2 millioner dollar av Letterman for å holde tilbake informasjonen om 62-åringens mange sidesprang, men erklærte seg selv ikke skyldig i retten fredag 2. oktober.

Artikkelen fortsetter under bildet

Klikk på bildet for å forstørre.

Les her: Kollega tatt for sexutpressing

- Skremmende
I torsdagens program innrømte den ellers så barske Letterman at opplevelsen har vært ubehagelig.

- Det har vært en bisarr opplevelse, jeg følte at jeg måtte beskytte disse personene (de kvinnelige kollegaene, journ.anm.), jeg måtte beskytte familien min, jeg måtte beskytte meg selv. Forsøke å beskytte jobben min.

Hverken Letterman, Birkitt eller Hester har uttalt seg i media utover dette.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.