RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jens er arrogant

Foto: Berit Roald / SCANPIX
Sist oppdatert:
Investor og jeger Stein Erik Hagen fyrer løs mot statsministerens jaktlag.

- Dersom det medfører riktighet at statsministeren kjører på bomvei uten å betale for seg, vitner det om en arrogant holdning og mangel på folkeskikk, tordner milliardær Stein Erik hagen («Rimi-Hagen») til VG.

Bakgrunnen for utspillet er at Jens Stoltenbergs sjåfør ikke betalte bomavgift, og måtte betale straffegebyr da han nylig kjørte statsministeren til en jaktmiddag i Lom kommune i Gudbrandsdalen. Ifølge oppsynsmann Kjell Ove Trondplassen betalte ikke sjåføren bomavgiften da han kjørte inn på en privat vei.

– Her i bygda gjør vi ikke forskjell på Jørgen hattemaker og Kong Salomo, uttalte Trondplassen til VG søndag, og legger til at sjåføren gjorde opp regningen på stedet.

- Skal oppføre seg som gjester
Stoltenberg har tidligere uttalt at Hagen er en mann som bør bidra mer til fellesskapet. Nå gir Hagen tilbake med samme mynt, og mener man skal oppføre seg som gjester når man er på tur i bygde-Norge.

Skulle betale på tilbakeveien
Kommunikasjonssjef Trude Måseide ved Statsministerens kontor bekrefter saken. Hun sier også at Stoltenberg var klar over at det ikke ble betalt bomavgift da bilen hans kjørte inn på den private veien, men at sjåføren skulle betale avgiften på tilbakeveien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere