*Nettavisen* Nyheter.

- Jentekyss er synd

- Sangen er skamfull og ekkel. Katy Perrys religiøse foreldre er langt fra imponerte over datterens superhit «I Kissed a Girl».

20.08.08 09:48

(BiipMag): Denne sommeren har Katy Perry hatt stor suksess i USA med sangen «I Kissed a Girl», som har toppet Billboardlista i mange uker. Nå spilles sangen også på alle norske radiokanaler. Likevel er ikke Katys religiøse foreldre imponerte.

Sterkt religiøse
Siden Katy har vokst opp med sterkt kristne foreldre var hennes første album fullt av andaktssanger. Da hun var 17 år gammel flyttet hun til Los Angeles for å oppfylle drømmen om å bli berømt. Foreldrene hennes er nå bekymret for at sangene og imaget hennes ødelegger troen hennes.

Sangen «I Kissed a Girl» er hentet fra Katys andre album, som er kalt «One Of The Boys», og er oppfølgeren til fjorårets singel «Ur So Gay».

Les siste nytt fra kjendisverdenen her.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Skamfull og ekkel
Katys sang har nemlig opprørt foreldrene hennes på grunn av det lesbiske innholdet i sangen og de kaller sangen både ekkel og skamfull. Begge foreldrene hennes er prester i California.

Moren til Katy, Mary Hudson, har uttalt:

- Jeg kan ikke engang høre på den sangen. Første gang jeg hørte den var jeg i totalt sjokk. Den promoterer homoseksualitet og budskapet er skamfullt og ekkelt. Når den kommer på radioen bøyer jeg hodet mitt og ber, ifølge FemaleFirst.

Synes du Katys sangtekst oppfordrer til lesbiske kyss? Kommentér nederst i artikkelen.

Skuffet over Katy
Moren til Katy legger heller ikke skjul på sin skuffelse over datteren:

- Hun er datteren vår og vi elsker henne og kan ikke kutte henne ut av livene våre. Men vi er sterkt uenig i hvordan hun leder seg selv og hun vet hvor skuffet vi er.

- Hun promoterer et budskap om homoseksualitet, som bibelen tydelig sier er en synd.

Les også:
Amerikas sommerhit #1

- For utfordrende klær
Foreldrene har også tatt en alvorsprat med Katy:

- Noen av klærne hennes er for utfordrende og faren hennes har snakket med henne om det. Hun har forandret seg etter at hun flyttet til Los Angeles og går igjennom en rebelsk periode. Katy er ikke homoseksuell og har bare blitt ledet på villspor av Hollywood, sier moren.

Jesus-tatovering
Katy har i det siste sagt at hun stoppet å prøve å forandre foreldrene da hun ble 21 år, men insisterer på at hun fortsatt har troen og har en tatovering med ordet «Jesus» på håndleddet.

«I Kissed a Girl» har skapt massiv motstand i USA og konservative grupper anklager sangen for å oppmuntre til homoseksualitet blant unge jenter.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.