*Nettavisen* Nyheter.

- Jenter trener ikke hardt nok

Lene Hansen har laget sin Meside for å hjelpe folk med trening og rekruttere til sitt modellbyrå.

11.01.07 15:01

(Side2:) Blant de mange titusener som har laget sin egen meside finner du også www.meside.no/Fitnessbaby . Bak siden står den 24 år gamle fitnessentusiasten Lene Hansen:

- Opprunnelig er jeg år fra Tromsø,men bosatt i Oslo. Her jobber jeg som personlig trener og aerobicinstruktør på Elixia Sjølyst. Kvalifisert massasjeterapaut og pokerdealer, studerer hudpleie og spaterapi. I tillegg er jeg mamma til to sjarmerende små.

Hva er ditt beste treningstips til de som får personlig veiledning hos deg?

- Det beste treningstipset jeg gir de som trener hos meg må være det at livet er for kort til å gå rundt å være misfornøyd med seg selv, mangle energi og gå rundt å og ikke føle seg vel.

Hva er det dummeste folk gjør når de trener?

- Det dummeste folk gjør når de trener er å «tro» at de trener når de ikke anstrenger seg engang! Folk, spesielt jenter, er alt for redde for å ta i, kjøre på med litt tyngde og «guts», det er det som skal til for å få resultater! Er du på trening så er du på trening! Da skal man ikke slarve og sope rundt! Årsaken er nok mangel på kunnskap, med kunnskap kommer makt og da kommer selvtillitt og energi også.

Lene Hansen er også modell, og starter nå for seg selv:

- Jeg er også modell og holder nå på å starte opp et modellbyrå, Arctic Models, som skal være lokalisert i Nord-Norge. Har også mange spennende planer utenom og mitt hovedfokus er å motivere og inspirere andre til trening, helse og velvære.

Hvordan går det med oppstarten av byrået?

- Oppstarten av modellbyrået går bra. Har fått logo klar, hjemmesiden nesten helt klar. Har noen modeller, trenger enda noen flere, men så snart jeg er helt fornøyd og har de modellene jeg trenger så er vi klare til take-off! Har fått kjemperespons på hele opplegget og er storfornøyd med det. Er litt kresen av meg så ting tar alltid tid, men Nord-Norge blir snart satt på kartet en gang for alle!

Hva bruker du Me til?

- Me bruker jeg først og fremst for å knytte kontaker ifm.alt det jeg driver med, men også for å inspirere og hjelpe andre til trening, ernæring og sunn helse generelt.

Så hvis du er interessert i å være med i Arctic Models eller har lyst til å få noen tips av en personlig trener så ta turen til www.meside.no/Fitnessbaby/

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.