RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jesus er blitt stormannsgal

(Foto: Splash)
Sist oppdatert:
Madonnas brasilianske boy toy tror han er «mannlig Gisele».

(SIDE2): Madonnas unge elsker Jesus Luz har ifølge Splash News latt oppmerksomheten gå seg til hodet etter at han begynte å date den 50 år gamle superstjernen.

Nå tror han ifølge rapportene at han er den mannlige ekvivalenten til en verdens mest populære modell Gisele Bundchen.

Krever 100.000 per jobb
- Jesus forsøkte å kreve 100.000 dollar for hver jobb han gjorde i Brasil. Venner av ham måtte ta affære og fortelle ham at han ikke må tro han er den mannlige utgaven av Gisele, for det er han ikke, sier en kilde.

22 år gamle Jesus har fått et aldri så lite karriereboost etter at han møtte Madonna, men nå har altså venner av ham bedt ham være realistisk.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Catfight blant gutta
Andre mannlige modellkolleger har begynt å gi Jesus en kald skulder, og situasjonen ble ikke spesielt bedre da Luz fikk æren av å åpne det prestisjetunge Jeffrey Fashion Cares-showet i forrige uke.

- Ingen av de andre modellene ville snakke med eller se på Jesus. De sladret som småjenter om hvordan de gledet seg til karrieren hans fikk en nedtur igjen. Han stjeler jobber fra andre modeller som de føler har jobbet hardere enn ham, sier kilden.

Flyter på Madonnas navn
Hans kolleger mener Jesus kun flyter på at han er Madonnas kjæreste.

- Joda, han er vakker. Men han ville ikke vært hvor han er uten henne. Han hadde ingen karriere å skryte av før han møtte Madonna, avslutter en av motebransjens anonyme Judaser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere