*Nettavisen* Nyheter.

- Jesus ville spilt dataspill

En fast kirkegjenger er overbevist om at Jesus ville vært en hardcore gamer, spesielt god i «Halo».

21.04.06 14:52

(Spillmagasinet): Ryan Stone ville skaffe penger til veldedige forhold i sin lokale kirke og satt opp en turnering i Xbox-spillet «Halo 2».

«Halo» er imidlertid et skytespill med mye action, og noen medlemmer av kirken reagerte på innholdet i spillet. Resultatet ble at turneringen måtte avlyses.

I ettertid er Stone likevel ikke sikker på at det var riktig avgjørelse, for som han skriver i en artikkel for studentavisa til North Greenville College: «Ville Jesus spilt Halo?».

- Jeg tror Han, den allmektige skaper, forstår at Han bygget inn i menn et ønske om å være en helt. Jeg har lyst til å redde verden, fly gjennom galaksen og skyte slemminger og komme uskadd fra det med en rykende pistol i hver hånd, skriver Stone i artikkelen.

Stone argumenterer videre med at Jesus, som er hans skaper som ga ham trangen til å være en helt, mest sannsynlig ville delta i en vennlig runde «Halo».

- Han ville antagelig slå meg forferdelig til og med og få det til å se ut som om jeg aldri har prøvd spillet. Istedenfor å stille 90-tallsspørsmålet «Hva ville Jesus gjort?», kunne vi kanskje spurt «Hva ville han ikke gjort?».

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.