- Johan er en matchvinner

Reservekeeper Johan Thorbjørnsen viste seg som en verdig konkurrent til Håkon Opdal med tre avgjørende redninger.

14.07.06 00:00

iBergen.no (Belfast/Bergen)

Thorbjørnsen som i dag stod for en suspendert Håkon Opdal viste Mons Ivar Mjelde at han er å regne med i kampen om keeperplassen. Mot Glentoran hadde han tre klasseredninger som imponerte Brann-treneren.

- Johan var en matchvinner i dag. Han hadde tre klasseredninger som holdt oss inne i kampen. At han igjen ikke slapp inn mål er svært positivt, roser Mjelde til iBergen.no.

Håkon er førstekeeper
Reservekeeper Thorbjørnsen er fornøyd med innsatsen. Selv etter nok et godt innhopp vet han at veien er lang til en førstelagsplass.

- Håkon har stått bra og han er førstekeeper. Men jeg er glad for at jeg fikk vist at jeg er en verdig erstatter. Det har mye å si for meg at jeg får vist meg frem for Mons så han kan se at jeg er her, sier Thorbjørnsen.

Fornøyd med innsatsen
Thorbjørnsen er selv fornøyd med innsatsen etter gode redninger og å ha holdt nullen.

- I dag kom de til to supersjanser, i tillegg til en bra mulighet. Jeg må regne med at slike sjanser plutselig kan komme selv om det ellers ikke er veldig mye å gjøre. Jeg er ellers fornøyd med innsatsen, sier reservekeeperen.

Som forventet
Thorbjørnsen hadde verken ventet en kanonade av skudd mot seg eller en rolig dag på jobben.

- Dette gikk som forventet. Jeg hadde ikke trodd noe annet. Det var en krigekamp med lite sjanser og relativt lavt tempo. Vi gjorde det vi skulle, en av matchvinnerne Thorbjørnsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.