RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan bli aktuelt å true med regjeringskrise

Trine Skei Grande (V) og Knut Arild Hareide (KrF) under ukens budsjettforhandlinger i Stortinget.
Trine Skei Grande (V) og Knut Arild Hareide (KrF) under ukens budsjettforhandlinger i Stortinget. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Kilder som sitter tett på budsjettforhandlingene sier stemningen er alvorlig og at det kan bli aktuelt å true med å velte regjeringen, skriver Klassekampen.

Det var på et eget møte i KrFs stortingsgruppe torsdag ettermiddag at møtedeltakerne skildret stemningen som mer alvorlig enn noensinne», skriver avisen.

Kilder avisen har snakket med sier det kan bli aktuelt å true med å velte regjeringen dersom det ikke snarlig legges mer penger på bordet.

Avisen skriver at det er uro i sentrumspartiene over at Fremskrittspartiet ikke går med på kompromisser.

De fire borgerlige partiene møtes på Stortinget søndag ettermiddag til nye budsjettforhandlinger, men håpet om enighet er tynt. Ulike partikilder som sitter tett på forhandlingene, gikk overfor NTB fredag langt i å utelukke et budsjettforlik under møtet. Til det er avstanden fremdeles for stor på en rekke områder. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere