*Nettavisen* Nyheter.

- Kan du se ut som min døde kone?

Foto: (Foto: Getty Images/Scanpix)

O. J. Simpson prøvde å gjøre kjæresten til en kopi av sin myrdede kone ved hjelp av plastisk kirurgi.

(SIDE 2): Akkurat da man trodde at den tidligere fotballhelten O.J Simpson ikke kunne synke dypere, så kommer det nye opplysninger om denne forskrudde mannen.

Ekskjæresten Christine Prody avslører nå at O.J. var sykelig opphengt i kona han har blitt beskyldt for å ha tatt livet av, melder Splash News.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Skyldig
Mange mener at rettssaken i 1994 som frikjente Simpson for mordet på kona Nicole Brown Simpson og hennes venn Ronald Goldman var en skandale. I 2007 kom O.J med boka «If I Did It» som er spekket med detaljer fra den bestialske handlingen han hevder å ikke ha begått.

Nå forteller kvinnen han levde sammen med i 9 år etter Nicoles død at Simpson ville ta alle midler i bruk for å gjøre henne til en tro kopi av sin avdøde hustru.

Plastisk kirurgi
– O.J snakket hele tiden om hvor flott kropp Nicole hadde. Han ville at jeg skulle ta plastiske operasjoner for å bli like pen, hevder Prody.

Hun anklager ham også for å være voldelig og hevder at han tvang henne gjennom to aborter.

Skremmende utsagn
– En gang jeg hadde på meg en svart kjole, kommenterte han at Nicole også hadde på seg en svart kjole da hun ble myrdet, forteller Christine Prody som nå ønsker å gi ut en bok om livet med Simpson.

O.J Simson har ikke kommet med en respons til disse anklagene foreløpig. Den tidligere fotballstjernen soner for tiden en dom på 15 års fengsel for å ha kidnappet og ranet to forhandlere av sportsamlegjenstander på et Las Vegas-hotell i september 2007.

LES OGSÅ:Gråtende OJ dømt

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.