*Nettavisen* Nyheter.

- Kan gå i bar overkropp nå

- Linn sier jeg er blitt blidere, og jeg ser bedre ut i bar overkropp, sier Stian Revheim. I kveld får han en kostholdsoppstrammer i programmet «Du er hva du spiser» på TV3.

27.10.05 13:36

23 år gamle Stian og hans 20 år gamle kone, Linn, får de nakne fakta på bordet i kveldens sending på TV3.

Lagt ut på bordet
- Før opptakene startet skrev vi opp alt vi puttet i oss i løpet av en uke. De gikk igjennom alt vi hadde skrevet opp, laget maten og la det utover et bord utenfor borettslaget vårt, forklarer Stian til ibergen.no.

Det unge paret ønsket en oppstrammer etter at de fikk en datter.

- Vi skjønte at vi ikke kunne lage babymat av den kosten vi spiste. Da vi så reklamen for dette programmet meldte vi oss, sier han.

- Heller ille
Men å få kostholdet brettet ut i all sin helhet var en større oppvåkning enn de hadde ventet seg.

- Det luktet fælt, og det var ikke noe grønt å se på hele bordet. Etterpå fikk vi se sukkerhaugene og fettet vi spiste i løpet av en dag, en uke og en måned. Det var heller ille, sier Stian.

I dag er både han og Linn fortsatt på den smale sti. Han tar seg bedre ut i bar overkropp, og kan vise til et bedre humør-

- Linn sier jeg er blitt en blidere mann og lettere å ha med å gjøre. Da er det antageligvis sant, sier Stian.

- Og hvordan er det å se seg selv i bar overkropp?

- Ingen problemer. Jeg kan godt gå på stranden i bar overkropp nå, mens tidligere var det bare i Syden jeg gjorde det, flirer Stian.

Spiser ofte
Å holde kostholdet er heller ikke noe problem:

- Jeg går ikke rundt og er sulten, for vi spiser såpass ofte for å holde forbrenningen oppe. Jeg føler at kostholdet vårt er der det skal være, sier Stian.

I kveld skal han samle venner og kjente og ha visning på storskjerm, når han og Linn skal i ilden på TV3.

- Jeg gledet meg til å se det, helt til jeg fikk se den første episoden av serien. Nå har jeg samlet meg litt, og vi skal se programmet sammen med venner. Da skal jeg unne meg litt øl og chips, sier Stian Revheim.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.