RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan ikke bo i Norge

Sist oppdatert:
John Fredriksen mener Oslo Børs ønsker å statuere et eksempel med han i Eastern Drilling-saken. Selv tror han minunnelse får ham i trøbbel her hjemme.
John Fredriksen mener Oslo Børs driver utpressing i striden om Eastern Drilling, melder Dagens Næringsliv.

Siden oktober har det Fredriksen-kontrollerte riggselskapet Seadrill vært i strid med både Oslo Børs, Børsklagenemnden og en rekke minoritetsaksjonærer i Eastern Drilling.

- Vi er kommet i en veldig ubehagelig situasjon, som vi bruker veldig mye krefter og tid på. Men vi mener jo at vi ikke har gjort noe galt, sier Fredriksen til avisen.

- Men jeg forstår ikke at det er mulig å komme opp i denne situasjonen rett og slett. Vi har gjort noe mange har gjort før oss. Og til og med noe Oslo Børs i brev har skrevet er tillatt i Norge. Nå er vi plutselig i en situasjon der vi ilegges dagbøter på to millioner kroner, sier Fredriksen.

Fredriksen sier det ikke er en unaturlig tanke at noen forsøker å statuere et eksempel med ham.

- Jeg vil jo tross alt si at jeg har vært med på å bygge opp mye i Norge i denne perioden. Uansett hva folk sier. Jeg har satset mye. Jeg har jo masse virksomheter i Norge, og jeg har skapt mye. Men for min egen del er det ikke mulig å bo der, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere