RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan jeg kysse deg?

(Crestock.com)
Ti ting menn aldri burde si til en dame.

(SIDE2): Forfatteren av «Double your dating», David DeAngelo, har tydelig draget på damer og nøler ikke med å dele kunnskapen sin. Her er hans topp ti liste over ting menn aldri burde si til en dame.

1. Kan jeg kysse deg?
En mann burde aldri spørre om et kyss og det vet enhver kvinne. Hvis hun er hyggelig svarer hun kanskje ja, men hennes tiltrekningsbarometer innvendig sier helt klart: Nei!

2. Kan jeg kanskje ta med deg ut en gang?
Ikke spør om lov til å prøve seg på henne. Det gjelder bare å spørre og kan være så lett som: Vi burde møtes, hva er nummeret ditt? Eller enda mer spesifikt: La oss dra på salsa time sammen, det vil bli gøy!

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

3. Noe som helst om bilen eller huset ditt som tyder på at du prøver å imponere henne
Vet du hva slags type menn det er som skryter av bilen, jobben eller huset sitt til damer? Mange. Men damer kategoriserer dem bare i en: menn som ikke har noe annet å tilby. Selv om noen damer blir imponert over det, blir de enda mer imponert hvis du ikke nevner det.

4. Hva vil du gjøre i kveld?
Det sies at damer liker «a man with a plan». Og det er absolutt sant. Når du ber en dame ut, bør du ha en plan. Ikke dytt ansvaret over til henne. Det ender bare opp med at hun ser på deg som en person som ikke kan finne på noe gøy.

5. Liker du meg?
Hvis det skulle vært et spørsmål som får damenes tiltrekningsbarometer til å slå helt av, er det dette. Å stille en dame et slikt spørsmål er det motsatte av å være selvsikker. Så ikke spør, bare anta at hun liker deg og ta det derifra.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

6. Jeg la igjen en beskjed på svareren din, men du svarte aldri.. Hva skjedde?
Dette er nok den vanligste feilen og det beste du kan gjøre er å ignorere det som skjedde.

7. Hvor mange har du ligget med?
Vil du egentlig vite det? Du kan spørre henne hvis hun spurte først, men ikke vær den som startet denne pinlige samtalen.

8. Noe som helst som hinter til «en fremtid»
Hvis du gjentatte ganger nevner at du vil møtes igjen, så vet hun at du virkelig liker henne. Men ikke skrem bort daten din.

9. Jeg ringer deg på fredag
Når du avslutter en telefonsamtale med noe som dette, er det rett og slett ikke bra. Hvorfor? 1.Du ødelegger alt som kunne ha vært spontant og spennende. 2. Du dreper sjansen hun har til å ringe deg. Det gjør at hun må vente på at du skal ringe og det kan få henne til å føle seg desperat.

10. Noe stygt om hennes guttevenner
Et klart tegn på usikkerhet er det øyeblikket du disser noen av guttevennene hennes. Selv om du mener de er mer enn venner, så risikerer du å bli sett på som om du er redd for konkurransen.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere