RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan lades i laptopen

Foto: Kirstine Knudsen (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Nå får du kjøpt dildo med bling-bling og klitorisvibrator som kan lades i PC-en.

KARL JOHANS GATE/(Side2:) Vi blir mer og mer opptatt av designet på sexleketøy.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Design
Tiden hvor det var flaut å kjøpe sexleketøy er definitivt forbi. Faktisk så blir vi mer og mer oppmerksom på hvordan dildoene og de andre sexlekene skal se ut. Sofie arbeider som salgs- og markedssekretær i Kondomeriet og hun kan fortelle at mange er opptatt av designet når de skal handle leketøy.

- Stadig fler tenker på hvordan dildoen eller vibratoren skal se ut. Det skal være fint å se på, sier Sofie til Side2.

USB-vibrator
Eksperten henter en klitorisvibrator som ved første øyekast ser ut som en helt vanlig leppestift.

- Det skal ikke se ut som et sexleketøy. Det skal være mulig å ha den med seg i reiseveska uten å vekke for mye oppmerksomhet, forklarer hun.

Sofie tar av underdelen til vibratoren og viser oss USB-utgangen.

- Denne er perfekt til å ha med seg når man er ute og reiser. Den kan enkelt lades opp ved å plugges inn for eksempel en laptop! Tenk så lettvint! sier Sofie.

Dildo med diamanter
Side2 får se på flere dildoer og vibratoer som uten problemer kunne ha gått for å være moderne kunstgjenstander om vi ikke hadde visst hva det faktisk er. Sofie forteller at det finnes ulike designkonkurranser for sexleketøy og hun viser oss en vibrator som vant «Red Dot»-designprisen i 2008.

Hun viser oss også en vibrator med gjennomsiktig penis som inneholder ulike sølvkuler. Når man skrur på denne begynner penishodet å gå rundt samtidig som man også kan kjenne kulene. Selv om det ser flott ut har også leketøyet flere funksjoner

- Bare kjenn her! oppfordrer Sofie.

- Man kjenner kulene innvendig fordi materialet er så mykt. Utenpå sitter en klitorisstimulator som vibrerer, da får man stimulanse både «innvendig og utvendig», forklarer hun.

Det er ingen tvil om at designet er gjennomtenkt, og den tradisjonelle og kjedelige plastikk-diloden har tydeligvisgått ut på dato for lenge siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere