- Kan man virkelig legge ut slike rykter?

Foto: Roy Storvik

Landslagstrener Martin Engvik reagerer skarpt på Facebook-kommentarene fra fylkesvaraordfører Ellen Solheim mot Martin Spinnangr.

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr tapte i ettermiddag mot nederlandske Nummerdor/Schuil i første utslagsrunde i World Tour-turneringen i Gstaad.

Landslagsledelsen er ikke spesielt fornøyd med den negativene oppmerksomheten de har fått under turneringen etter fylkesvaraordfører Ellen Solheims Facebook-uttalelser, skriver Rogalands Avis.

Les: Beskyldte sandvolleystjerne for fyll

Positivt for fokus og oppladning til kampene i Gstaad var det under noen omstendigheter ikke, melder de.

- Det første som slår oss i støtteapparatet til Tarjei og Spinn er at det jo er hyggelig Ellen Solheim ønsker at vi spiller bra og vinner. Men at hun tror vi trenger hennes innspill på hvordan kampforberedelsene burde gjøres tyder vel på et noe høyt selvbilde, selv om det virker som hun har sett på mye av sandvolleyballen, skriver landslagstrener Martin Engvik i et innlegg på beachboys.no

- Er det artig, ironisk eller patetisk at en politiker prøver å male et bilde av en idrettsutøver som useriøs på bakgrunn av «kommentarer» hun har hørt på tribunen? Kan man virkelig legge ut slike rykter og kalle andre useriøse? spør Engvik.

Landslagstreneren slår videre fast at Martin Spinnangr ikke var ute på byen under VM i Roma, og heller ikke under turneringen i Stavanger som nylig er avsluttet.

- Spinn er intelligent. Han er ikke så dum at han bruker all tiden sin på å bli best i verden i sandvolleyball for så å drikke vekk sjansene til en finale i Grand Slam på hjemmebane, skriver Engvik.

Denne saken er levert av Rogalands Avis .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.