RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kevin vil ikke skilles

Sist oppdatert:
Kevin Federline tør ikke skrive under på skilsmissepapirene i frykt for Britneys oppførsel.

(SIDE2): Britney Spears' oppførsel de siste månedene har fått eksmannen Kevin til å nøle med å signere skilsmissepapirene som gir paret delt foreldrerett.

For mye fest
- Kevin og advokaten nøler med å signere skilsmissepapirene fordi de er bekymret over Britneys harde festing etter at hun kom ut av rehabilitering, sier en nær venn av Kevin til Peolpe Magazine.

Britney sjekket ut av rehab i i mars, men har blitt observert ute på byen flere ganger i ettertid.

Vil hindre Britney
Spears og Federline giftet seg i september i 2004. De to offentliggjorde skilsmisse i november i fjor.

- Advokatene ønsker å sørge for at skilsmissepapirene gjør det enkelt for Kevin å hindre Britney i å se barna neste gang oppførselen hennes bekymrer ham, forteller kilden.

I skilsmisseoppgjøret er det bestemt at Spears må betale ektemannen en million dollar. Paret får delt foreldrerett så snart Kevin signerer de endelige papirene.

Vil redde ekteskapet?
Kanskje det er flere grunner til at Kevin ikke vil skilles. Det spekuleres nemlig i at Britney ønsker å redde ekteskapet med eksmannen.

- Hun vil ikke ha to skillsmisser på papiret i en alder av 25. Hun og Federline snakker mye sammen og Britney håper de kan jobbe gjennom problemene og bli en familie igjen, sa en venn av Britney til News of The World.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere