RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kidnappet spedbarnet sitt

Sist oppdatert:
Politiet etterlyser denne kvinnen etter at hun skal ha kidnappet sin fire måneder gamle sønn.

Et spedbarn ble fredag ettermiddag kidnappet fra et barnehjem i Oslo.

Fredag ettermiddag etterlyste politiet Beata Teresa Kjellman, født i 1971. Sammen med en mannlig bekjent skal hun ha kidnappet sin fire måneder gamle sønn.

Kjellman er 169 centimeter høy, har lyst, langt hår, og grønne øyne. Hun er norsk statsborger, men er av polsk opprinnelse.

Den mannlige medhjelperen var iført lys hettegenser og mangler en finger på en av hendene.

Publikum som har tips eller informasjon bes kontakte Sentralvakten ved Oslo politidistrikt: tlf 22 66 99 66.

Barnets mor er etterlyst
Klokken 13.52 ble spedbarnet meldt savnet fra barnehjemmet Aline Spedbarnsenter på Lindern i Oslo. Da hadde barnets mor og en mannlig bekjent vært på besøk hos barnet. De forsvant deretter i en blå eller grå stasjonsvogn med registreringsnummer WOR 04812, opplyser politiet til NRK.

Den fire måneder gamle gutten ble plassert på barnehjemmet etter at moren ble fratatt omsorgen. Hun og mannen er nå etterlyst i saken.

- Fratatt omsorgen
- Moren, som er fratatt omsorgen, har vært der i dag og hatt samvær med barnet sammen med en mannlig bekjent. Klokken 13.46 fikk politiet melding om at de hadde tatt med seg barnet, sier informasjonsrådgiver i Oslo-politiet, Martine Laeng, til VG Nett.

Politiet i Østfold er også koblet inn i saken, fordi man er forberedt på at gjerningsmannen i den aktuelle bilen kan komme til å forsøke å kjøre over grensen.

- Vi har opplysninger om at gjerningsmennene skal være på vei ut av landet, sier operasjonsleder i Østfold-politiet Per Antonsen til NRK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere