- Kjente Poiree puste i nakken

OBERHOF (TV 2 Nettavisen): Ricco Gross tok igjen Raphael Poirees forsprang på jaktstarten, og sikret Tysklands første gull på hjemmebane søndag ettermiddag.

08.02.04 19:19

Raphael Poiree tapte gullet da han somlet på siste skyting, og Ricco Gross gikk forbi. Franskmannen brukte 32 sekunder før han fyrte av det første skuddet. Etter gulltriumfen, innrømmet den tyske vinneren at seieren satt langt inne.

- Jeg følte jeg hadde kontroll etter dette, men jeg kunne føle pusten til Poiree i nakken, innrømmer Ricco Gross på pressekonferansen etter løpet.

Utslått
- Nå er jeg helt utslått. Dette var et av mine tøffeste fysiske påkjennelser noensinne, fortsatte han.

Raphael Poiree forklarer hvorfor han somlet bort gullet på siste skyting:

- Jeg kjempet og kjempet og kjempet. Jeg ville treffe målet, jeg ville avslutte på en god måte, sier Raphael og legger til at at han naturligvis burde brukt adskillig mindre tid.

Skuffet Bjørndalen
Ole Einar Bjørndalen tok en ny bronsemedalje, men innrømmer denne ikke hang like høyt som medaljen av samme metall åpningsdagen.

- Jeg skjøt meg bort, og er selvsagt ikke fornøyd med å ha totalt seks bom. Dessuten slet jeg litt i sporet, sier en noe skuffet Ole Einar Bjørndalen til TV 2 Nettavisen.

- Min første bronse henger høyere, for da var jeg fornøyd med løpet. Det er jeg ikke i dag, sier han bestemt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.