RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kjøp Bergdølmo

Sist oppdatert:
Den forsvarsspilleren som man bør investere i om man er en smart manager er norsk, og heter Andre Bergdølmo. I hvert fall ifølge ekspertene.

SkaLdu gjøre et kupp i overgangsmarkedet er det en spiller du bør sette på lista: Andre Bergdølmo, selv om vi kun snakker om i verdens mest solgte fotballmanagerspill: «Football Manager 2005».

Den 32 år gamle forsvarsspilleren som i dag spiller for Borussia Dortmund er i følge ekspertene et av de aller beste kjøpene man kan gjøre i fotballspillet. I følge spillets offisielle blad har han ratingen ni av ti, og blir anbefalt på følgende måte:

«Internasjonal forsvarsspiller med mer enn 50 landskamper for sitt land, Bergdølmo er en konsistent midstopper med grei pasningsfot. Han kan også spille på begge backene. Han krever muligens litt for høy lønn.»

Andre anbefalte spillere for de som vil gjøre et kupp er blant annet Branns Robbie Winters som ekspertene mener «...vil passe inn i enhver skotsk premier league-klubb»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere