RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kjøp Tandberg TV før tall

Sist oppdatert:
ABG Sundal Collier råder sine kunder til å laste opp med aksjer i Tandberg Television, som ledes av Eric Cooney, før kvartalsresultatene kommer i ettermiddag. Les mer her
Meglerhuset ABG Sundal Collier og IT-analytiker Ole Andrè Hagen oppjusterer Tandberg Television fra Hold til Trading Buy i forkant av tredjekvartalstallene som kommer i ettermiddag.

- Vi oppgraderer aksjen til trading buy før kvartalsrapporten siden vi forventer sterke tredjekvartalstall, samt at aksjekursen har falt 25 prosent siden slutten av august, skriver meglerhuset i analysen.

De forventer at selskapet er godt posisjonert til å slå forventningene i markedet etter at selskapet presenterte sin DirecTV kontrakt på 7,5 millioner dollar som er ventet å komme i tredje kvartal samt flere andre kontrakter.

Meglerhuset forventer at omsetningen vil øke med 4 prosent fra andre kvartal til 375 millioner kroner, noe som er en vekst på nærmere 40 prosent fra samme kvartal i fjor.

Forventer oppkjøp

Analytikeren forventer at Tandberg TV, som nylig gjorde en 10 prosents emisjon, vil bruke pengene på oppkjøp av konkurrenten Harmonic, eller at de gjør et mindre oppkjøp av som N2 Broadband, som selskapet kjøpte tidligere i år. I rapporten melder analytikeren at det førstnevnte vil de være svært positive til, mens det siste alternative mest sannsynlig vil bli sett på som negativt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere