RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kjørt etter ti minutter

Sist oppdatert:
BRANN STADION (vif.no): - Jeg er kjempeskuffa, og det samme er gutta. Denne matchen var kjørt etter 10 minutter, sier hovedtrener i Vålerenga Petter Myhre etter 1-4-tapet i Bergen søndag kveld.

- Brann var effektive og scoret på sine to første sjanser i matchen mens vi var en tåspiss og en våt tverrligger unna scoringer, sier Petter Myhre etter det sviende stortapet borte for gullfavoritt Brann.

Nå topper bergenserne ligaen med ni av ni, men Enga ligger på kval-plassen men ett poeng på tre kamper. VIF har ikke innfridd forventningene som ble skapt etter høstsesongen ifjor og gjennom Royal League-gruppespillet.

Glenn nære på
Ei våt og vanskelig Brann-matte ga Glenn Roberts en rask mulighet etter få sekunder, men Håkon Opdal var våken og snappet ballen foran tåspissen til unggutten. Minuttet etter bommet Allan Jepsen regelrett på ballen i et skuddforsøk og det ga Brann en kontringsmulighet de utnyttet til å lage 1-0.

Glenn Roberts lå fint i returrommet og klinte en ball via en støvel og i tverrliggeren etter en corner, før Brann og Bengt Sæternes igjen laget 2-0.

- Det er tredje kampen av tre mulige vi blir liggende under og jagende etter. Denne trenden må vi få snudd.

- Når vi gir Brann muligheten til å spille på seg slik selvtillit etter 10 minutter skal vi nesten være glade for at det ikke ble mer 1-4. Vi gikk på banen etter hvilen for å vinne andre omgang. Nå ble det 1-1 i de siste 45 minuttene. Det får være dagens bittelille pluss i margen, sier Myhre.

- Godt innhopp av Fellah?

- Jada. Han viste at han er en spiller for framtida.

Kollektivt ansvar
Han ønsket ikke å dele ut skyld til enkeltspillere etter det forsmedelige tapet.

- Dette er et kollektivt ansvar. Det er ikke noen enkeltspillere som skal tildeles skyld etter denne matchen.

- Her blir det hjem til "bingen" på Valle og fortsette arbeidet vi har startet på. Vi må forsvare oss kollektivt og angripe kollektivt. Der ligger problemene våre akkurat nå. Derfor blir mye seende puslete ut mot et lag av Branns kaliber anno våren 2007.

- Brann er gode, men jeg trener Vålerenga og har fokus på det, sier Petter Myhre.

- Ser du noe du kunne gjort anderledes foran denne matchen?

- Nei, nå rett etterpå gjør jeg ikke det.

- Spennende nysignering fra FC København?

- Ja, Dan Thomassen (26) er en spiller vi trenger. Ronny Johnsen spiller denne sesongen, så er det slutt. Dette er en investering for å fylle plassen etter han. Bedre å løse dette problemet nå.

- Andre spillere du trenger på kort sikt?

- Min oppgave er å gjøre de spillerne jeg har gode nok til å vinne kamper i Tippeligaen. Det skal de bli, avslutter Myhre

Aldri scoret fire
- Vi var på rett plass til rett tid flere ganger. Dette var en fantastisk kveld. Jeg har scoret tre mål mange ganger, men aldri fire, sa en strålende opplagt Bengt Sæternes til vif.no etter matchen.
Han kunne faktisk scoret fem, men den siste muligheten avverget Arni Gautur Arason.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere