RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Klar for kjæreste

Sist oppdatert:
Sommerens ville flørting er over. Nå er det mørke høstkvelder med stearinlys og fast forhold som gjelder. Les om panelets høst-følelser.

(SIDE2): Sene sommerkvelder med yrende uteliv, turer på øya og grilling er over. Side2-panelet merker høsten på kroppen ved at de går sjeldnere ut på byen og at de er mer klar for kjæreste og kos foran peisen.

Hvordan er helgene dine på høsten annerledes enn om sommeren?

David: - Jeg går nok sjeldnere ut om høsten, men det er like mye liv. Jeg har nok flere filmkvelder med gode venner og noe godt å spise, enn på sommeren.

Patrick: - Innebandy-sesongen begynner snart, så da blir det kamper hver helg. Jeg skal også jobber mer natt på Mess-TV. Ellers blir høsten ikke så forandret. Jeg skal slappe av på sofaen de dagene jeg skal jobbe og prøve å komme meg ut en tur de dagene jeg har fri.

«Det er fire årstider, men bare en jente»

Bjørn Einar: - Om høsten er jeg mer inne. Jeg liker peiskos, tøfler, spise kyllingvinger og se en DVD.

Simen: - Helgene fortoner seg fra å være en del ute, til å være mye inne. Innekveld med venner, peis, stearinlys og vin er stikkordene.

Ser du etter de samme jentene om høsten som om sommeren?

Simen: - Tja, det er kanskje en større fora for flørt om sommeren, mens om høsten ser man etter det som blir litt mer holdbart - en å dele de lange, kalde høst-og vinterkveldene sammen med.

Patrick: - På høsten ser jeg etter jenter med høstfarger i håret og som har en ro over auraen sin, he-he. Tror nok ikke dette forandrer seg så mye uansett hva slags årstid det er.

Bjørn Einar: - Sjekker jo bare jenter dersom jeg ser et potensiale. Det er fire årstider, men bare en jente.

David: - De samme jentene egentlig. Jeg er kanskje mer innstilt på kjæreste om høsten og vinteren.

Går du like mye ut på byen om høsten?

Bjørn Einar: - Nei, men det er jo morsomt med litt studentliv i Oslo. Ellers liker jeg heller å gå på en bar enn på discotek. Høsten er en rolig tid, og jeg opptrer derfor deretter. Ellers skal du ikke undervurdere bingo.

«Jeg og to venner hadde en skikkelig «jentekveld» hjemme hos meg»

Patrick: - Har ikke fått vært så mye ute i sommer, så det kommer nok til å bli mer byturer på meg utover høsten.

Simen: - Det blir mindre byturer om høsten, og mer aktuelt å være inne. Det er så mange flere hyggelige aspekter ved det å være hjemme, og inne - enn det å gå på byen om høsten.

David: - Nesten like mye, men det er mer jobb på høsten da.

Ditt beste høstminne?

Simen: - Det må helt klart bli en kveld jeg hadde her om dagen. Jeg og to venner hadde en skikkelig «jentekveld» hjemme hos meg, hvor vi hadde full ansiktsbehandling, stearinlys, en del flasker god vin, og uforglemmelige samtaler.

Bjørn Einar: - Det var en gang jeg dro til varmere strøk, det var gull.

David: - Mitt beste høstminne forblir en hemmelighet.

Patrick: - Spilte golfturnering, det var så kaldt at det hadde frosset på vannet på banen. Jeg kom til hull nummer 12, langt par 4- hull der det lå et vann langs hele banen. Klemte til på utslaget, selve slaget kom litt skjevt ut, men det var et bra treff. Ballen fløy cirka 220 meter, landet på vannet som hadde frosset. Ballen fortsatte å sprette over 150 meter og endte med å lande på greenen, der man putter. Resten av runden spilte jeg som ei bøtte med dritt, men det hullet var et godt høstminne. Og ja, golf er fett å spille.

Blir du i annerledes humør om høsten?

Patrck: - Jeg merker jeg blir slappere og trenger litt ekstra dytt i ræva får å komme meg ut for å finne på ting. Det at det blir mørkere ute er en grunn til dette.

Bjørn Einar: - Litt deppa over været, men begynner jo å glede meg til det hvite.

David: - Jeg får mer energi når det er sol og bra vær. Så jeg kan bli litt mer deppa på høsten.

Simen: - Helt klart. Jeg sier ofte det at jeg går inn i en liten depresjon om høsten. For meg kunne det vært snø kun en dag i året, og det er på julaften. Det gjør meg sint, trist og lei at det skal være så kaldt i dette landet. Når jeg blir gammel, skal jeg ikke bo her i det halvåret.

Tidligere saker om Side2-panelet:

Patricks porno-nei

Snakker ut om gale fans

Guttepanelet disser falske jenter

- Slik fester vi

Guttas frekke sjekkehistorier

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere