RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

- Klarte så vidt å gå

Sist oppdatert:
Det herjer av sykdom i «Skal vi danse-leiren». - Det stresser meg noe vanvittig, sier Elin Tvedt.

(SIDE2:) Influensa, muskelbetennelser og forkjølelse har preget mange av danseparene i «Skal vi danse» den siste uken. Og sammen med latinorytmer som er lørdagens temadans, er det ikke så greit.

- Klarte såvidt å gå
Muskelstrekk er ikke en heldig kombinasjon med samba, skriver Elin Tvedt på sin blogg. Musklene bak ribbeina har krampet seg og tross betennelsesdempende og smertestillende, har treningsøktene måtte reduseres.

- På torsdag klarte jeg såvidt og gå, skriver hun i sin blogg. Men forsikrer at hun vil gi alt nå lørdag kveld.

LES OGSÅ:- Er denne skjorten magisk?

Hun er ikke den eneste som har merket fysisk slitasje. Hallvard Flatland avdramatiserer oppslaget i Se og Hør fredag som sa at dansen sto i fare for TV-profilen på grunn av sykdom, men innrømmer at det er sykdom ute og går.

- Det er korrekt at Alexandra har vært, og er, syk, skriver han og forteller at dansepartnere sliter med inlfuensa. Dog. hevder han, står det nå verre til med hans hoftebevegelser under sambaen.

Som en astronaut
- Det er nesten umulig å beskrive hva som skjedde.... Men tenk dere en astronaut på månen. Hvordan beveger han seg? Skriver Flatland.

Ole Klemetsens dansepartner Marianne har slitt med forkjølelse, mens den gravide Barne-TV-dronningen Margrete og dansepartner Asmund sier at de begge har vært syke.

Les vårt intervju med Ole Klemetsen: - Jeg har sansen for Jan Thomas

- Syke fordi det går en epidemi blant danserne. Glade og lykkelige fordi vi fortsatt er med i Skal vi danse! Konkluderer de.

Hvem ryker?
I første runde av danse-TV røk Anita Valen ut.

Favoritten til å vinne så tidlig ifølge bookmakerne er Carstein Skjelbreid.

2381

«Skal vi danse» sendes på TV 2 i kveld, lørdag, klokken 19.30. Side2 er i studioet og gir deg de siste oppdateringene og forteller hvem som ryker ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere