*Nettavisen* Nyheter.

- Knivstakk kvinne og hoppet i døden

Foto: Skjalg Ekeland (Bergensavisen)

En kvinne ble knivstukket i hodet i Bergen. Gjerningsmannen er funnet død.

28.12.12 14:27

En kvinne i 20-årene er sendt til Haukeland sykehus etter å ha blitt knivstukket i hodet på Melkeplassen i Bergen. Ifølge politiet er gjerningsmannen død.

Det skriver Bergensavisen.

Ifølge operasjonsleder Terje Hilland i Hordaland politidistrikt var kvinnen sammen med et lite barn da hun ble knivstukket. Barnet er sendt til Haukeland sykehus for sjekk.

Klokken 12.45 fredag ettermiddag rykket luftambulansen og flere politipatruljer rykket ut til Klauvsteinen på Melkeplassen.

Like før klokken 13.00 hadde patruljer tatt oppstilling med skjold rundt en boligblokk i området.

- Utenfor fant vi en person som var knivstukket i hodet. Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt avgårde i ambulansen, men skadeomfanget er ukjent, sier innsatsleder Atle Raa i Hordaland politidistrikt til BA.no

I samme område fant politiet en død person. Politiet kan foreløpig ikke si noe om forholdet mellom de to personene, eller om noen av dem har tilknytning til adressen.

Det var klokken 12.42 fredag at politiet fikk meldinger både om at en kvinne var knivstukket i hodet, og at en mann hadde hoppet fra 6. etasje, i Klauvsteinen på Melkeplassen.

Etter at politiet kom frem til stedet, ble en mann konstantert død.

- Det er bekreftet at dette er gjerningsmannen, skriver operasjonsleder Terje Hilland i Hordaland politidistrikt i en pressemelding 1315.

Et område rundt boligblokken er nå sperret av, og kriminaltekniske etterforskere er på vei til stedet.

Politiet melder også om at de har vitner som skal avhøres.

Les mer hos Bergensavisen her.

Saken oppdateres.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.