RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- komplett reguleringsplan levert inn

Sist oppdatert:

Plan- og byggingsetaten har godkjent komplett reguleringsplan for behandling av Vålerenga kultur- og idrettspark på Valle.

- Nå er det levert inn komplett reguleringsplan hos Plan- og bygningsetaten. Da starter 12-ukersfristen for behandling hos plan- og bygningsetaten. Etter denne perioden skal reguleringsplanen legges ut til offentlig ettersyn, som er standard prosedyre i slike byggeprosjekter, forklarer styreleder i Vålerenga kultur- og idrettspark, Odd Skarheim til vif-fotball.no.

- Hvis det ikke dukker opp noe helt spesielt i denne perioden, så går reguleringsplanen til behandling hos byutviklingskomiteen på rådhuset, hvor så reguleringsplanen deretter går til bystyret for godkjenning.

Kan disse prosessene stoppe stadionplanene?

- Nei, at vi skal bygge stadion på Valle er besluttet i bystyret. Nå er det selve reguleringsplanen som skal til ettersyn og deretter godkjennelse i bystyret. Samtidig som reguleringsplanen blir godkjent i bystyret, vet vi startdato for byggingen av Vålerenga kultur- og idrettspark, avslutter Skarheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere