RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kona ba meg fri

Sist oppdatert:
- Dealen var at jeg skulle fri, og da kunne vi vente lenge med å gifte oss, sier Terje Sporsem.

(SIDE2): Terje Sporsem er aktuell med sitt nye show «Grip mikrofonen» på TV 2. Søndag formiddag var han konferansier på det årlige brudeshowet på Oslo Plaza før han måtte løpe for å rekke premieren på sitt nye TV-program bare minutter etter brudeoppdraget.

Vi fikk en prat med komikeren i pausen under årets bryllupsshow på Oslo Plaza.

Vil spise medaljong
- Kona hintet vel litt sånn indirekte om at jeg skulle fri, tuller Sporsem.

- Så da gjorde jeg det, mot at det var greit at vi ventet en stund med å gifte oss. Hvis vi skynder oss for mye, så ender vi jo uansett opp med å spise biff stroganoff i bryllupet istedenfor kalvemedaljonger, flirer Sporsem, som mener Bryllupsshowet 2007 ga ham enda mer lyst til å gifte seg.

Jordbær med balsamico
- Det er gøy å se så mange glade, gifteklare mennesker samlet på ett sted. Jeg gleder meg veldig til å gifte meg, sier Sporsem, som har vært i en del brylluper allerede.

- Det morsomste er alternative brylluper. Jeg har jo jobbet som toastmaster i noen også, men det er litt rart å komme utenfra og skulle prøve å vite «alt» om familien.

Spesielt godt husker han sin egen søsters bryllup, hvor de fikk servert jordbær med balsamico.

- Jeg tror ikke kokken var helt på høyden, for jordbærene kom dekket av balsamico istedenfor med en liten dæsj. Du kan jo bare tenke deg hvordan det smakte og luktet, ler Sporsem. Om sitt eget bryllup har han ikke gjort seg så mange tanker ennå, men det blir nok en stor fest, tror han.

Må be mange
- Folk kommer jo bort og sier de gleder seg til bryllupet vårt, så vi er vel nødt til å be en hel haug nå.

Terje Sporsem fridde til kona Katrine Myrenget (28) direkte på P4 i fjor sommer.

Sporsem tok med seg kjæresten gjennom fire år opp i P4s helikopter og landet på Ekebergsletta hvor hun ble ført bort til et romantisk dekket bord.

Vil ha hjelp av Finn
Blomsterdekorasjonene skal hans gode venn Finn Schjøll stå for, mens brudeundertøyet til kona mener han hun må fikse selv.

- Jeg stod jo backstage under undertøysshowet, så jeg så jo i hvert fall en del fint undertøy, men jeg tror hun skal få lov til å kjøpe det selv, sier Sporsem.

Les om Terjes nye show på TV 2 her - Grip mikrofonen

I «Grip mikrofonen» er Terje Sporsem den freshe utgaven av Ivar Dyrhaug. Les stort intervju med Terje Sporsem her: Den frekke sangfuglen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere