RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kona ber Tiger avslutte karrieren

Foto: Doug Benc (Getty Images)
Sist oppdatert:
Britisk avis med påstander fansen absolutt ikke vil høre.

(SIDE2):The Sun har fredag en eksklusiv artikkel der de skriver at Tiger Woods er villig til å droppe golfkarrieren i et desperat forsøk på å redde ekteskapet.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Etter å ha blitt lenket til en rekke kvinner skal han ifølge avisen ha sagt at han ville gjøre hva som helst for å få kona Elin Nordegren til å bli.

Hun skal ha svart med å sette opp en liste med krav som han må føye seg etter om han vil redde ekteskapet, skriver The Sun.

Et av punktene på denne listen skal være at han insisterer på å sette ekteskapet og deres to barn foran sin golfkarriere.

- Det enkleste for Elin ville vært å forlate han, ta barna og få en skilsmisse. Hun ville aldri behøvd å bekymre seg for penger igjen noen gang, sier en kilde til avisen.

- Hun skal ha vært nær å gjøre dette. Hun bestemte seg for å bli for barnas skyld, men på hennes premisser. Det vil ta lang tid før Tiger igjen kan dra verden rundt å spille golf uten at Elin er med, fortsetter den samme kilden.

Avisen hevder videre at Tiger Woods skal være villig til ofre karrieren for å vise hvor mye familien betyr for han. Saken er også gjengitt på flere amerikanske nettsider.

Torsdag meldte også People Magazine at Elin Nordegren ikke ville bryte ut av ekteskapet. Det skrev ikke noe om kravene rettet mot golfen.

Les hele saken: - Elin blir hos Tiger

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere