RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kona vil gi sin siktede ektemann (63) alibi

Foto: Teigen, Trond Reidar (Scanpix)
Skal ha vært hjemme i leiligheten under skyteepisoden i Sandefjord.

Mandag blir den 63 år gamle mannen som er siktet for å ha skutt tre personer i Sandefjord fremstilt for varetektsfengsling.

Kona vil nå gi sin ektemann alibi, de skal begge ha vært hjemme i leiligheten sin da skuddene falt fredag formiddag, melder Dagbladet.

- Vi vurderer å stevne hans kone som vitne under fengslingsmøtet i morgen. Min klient framholder at han er uskyldig og stiller seg helt uforstående til siktelse. Kona er hans alibi, sier forsvareren til Dagbladet.

- Ikke tilgang til våpen
Mannen skal være en hobbyskytter, men har ikke tilgang til skytevåpen.

han har verken pistol eller revolver hjemme og heller ikke tilgang til slike våpen gjennom skytterklubben, sier Breistøl til Dagbladet.

Tre personer ble skutt i Badeparken i Sandefjord fredag formiddag. En kvinne (49) er livstruende skadd og ligger på Ullevål Universitetssykehus etter å ha blitt truffet i hodet. En mann (44) ligger også på Ullevål, hans tilstand er alvorlig.

Kvinnens ektemann (47) fikk pungtert en lunge og brukket ribbein, han befinner seg på Vestfold sentralsykehus i Tønsberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere