RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kongekamp av Prince

Midtstopper-vikaren scoret og feide unna alt.

- Vi manglet en del spillere i dag blant annet på grunn av hallturneringa på Beitostølen. Dermed var vi nødt til å bruke Prince Mambouana på stopperplass. Det var et lykkelig valg. Han var helt konge og hadde full kontroll hele kampen. Han brøyt foran og vant alt på hodet. Dessuten er det ingen som løper fra han, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Målløst til pause
Sesongens første treningskampomgang ble tett og jevn. Hverken Vålerenga eller Moelven produserte store sjanser, men Engas unggutter hadde ballen mest.

- Det var helt greit med 0-0 til pause. I andreomgang startet Moelven best og tok ledelsen etter 65 minutter med et skudd oppe i vinkelen. Vi kom oss imidlertid raskt til hektene og utliknet ti minutter senere da Stian Eriksen banket ballen gjennom frisparkmuren fra 25 meter.

Sugne på seier
Spillet bølget frem og tilbake, men Vålerenga var sugne på seier. Dermed ble stopper-vikar Mambouana flyttet opp til sin vante spissplass.

- Det trekket ga resultater etter nøyaktig 30 sekunder da Prince raget høyest og headet inn 2-1-målet, forteller Mikkelsen.

- Alt i alt var dette en veldig positiv kamp for oss og en god start på det nye året.

Alle fikk spille
Mange ferske fjes var i troppen mot Moelven og alle fikk prøve seg.

- Noe av det beste med disse kampene er at vi har muligheten til å prøve mange spillere. Vi avsluttet kampen med et meget ungt lag der mange var debutanter på dette nivået. Vi hadde fokus på å ligge i ledd og holde tett bak i dag. Vi klarte ikke å holde nullen, men gutta lå godt i ledd og gjorde jobben sin.

Vålerenga jr - Moelven A 2-1 (0-0)
Vallhall Arena

Mål: 0-1 Moelven (65), 1-1 Srian Eriksen (75), 2-1 Prince Mambouana (80)

Vålerengas lag: Kristian Krohn Holm - Pål Strømberg, Stian Eriksen, Prince Mambouana, Sebastian Johansen - Stefan Mimic, Momodou Darboe, Savas Tirit, Mikael Johansen - Haavard Nielsen, Anders Lie

Innbyttere: Andreas Lund, Ole Sandnes, Deniz Tayasly, Soliman Aoudia, Nicholas Tvinde, Mohammed Ali Darrazi

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere