RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kronprinsessen var nydelig

Foto: Paul Weaver (Side2)
Sist oppdatert:
Jada Pinkett Smith er ikke i tvil om hvem som gjorde mest inntrykk på henne. Se video!

PLAZA HOTEL/OSLO(SIDE2): Det ble en stjernespekket pressekonferanse torsdag ettermiddag på Plaza Hotel i hovedstaden der aller artistene var samlet før Nobelpriskonserten fredag kveld.

Se video fra pressekonferansen nederst i saken!

Stort med Mette-Marit
Mest gjevt var det selvsagt med vertskapet for kveldens store konsert - Will Smith (41) og Jada Pinkett Smith (38).

Paret fortalte om sitt møte med president Barack Obama (48) som de begge har fått intervjue i forkant av konserten siden han ikke skal være til stede. Det ble klart under pressekonferansen at intervjuet blir vist under kveldens Nobelkonsert.

Men under gårsdagens bankett var det én person som stakk seg ut i mengden og gjorde et uslettelig inntrykk på Jada.

- Jeg fikk møte kronprinsessen og hun var nydelig. Det var mitt største øyeblikk. Vi utvekslet erfaringer om mote, og det var veldig hyggelig, sier Jada Pinkett Smith.

Kronprinsesse Mette-Marit slo Jada i antrekk på banketten - Side2s moteansvarlig Trine Rasmussen kastet terning på kjolene.

Les mer her og se bilder her: Praktfulle kjoler, jenter!

Vanskelig å intervjue
Jada og Will fikk spørre presidenten om langt mer enn de norske og utenlandske journalistene som var tilstede under det døgnlange besøket av fredsprisvinneren.

Jada hyllet sin ektemann for intervjuferdighetene han viste overfor Obama og sa at hvis han noen gang skulle legge filmkarrieren på hylla, så burde han bli journalist på CNN.

Men en ydmyk Will fortalte at han var skikkelig nervøs før han skulle intervjue den amerikanske presidenten.

- Det er første gang på veldig lenge at jeg har vært så nervøs før jeg skulle gjorde noe på TV, sier Will Smith lattermildt. Han møtte med presidenten ble litt skrekkblandet fryd og var livredd for å stille dumme spørsmål.

Resultatet ville han ikke røpe - men sa:

- Det får dere se i kveld.

- Som å vinne i lotto
Vertskapet ble spurt om å være verter for Nobelpriskonserten før de visste hvem som ble tildelt prisen i år. Da de fikk beskjed om at det var selveste Barack Obama ble mildt sagt veldig glade.

- Jada kom inn i stua og vi tok en high five, gliser Will.

- Da vi forsto at det var Obama var det som å vinne lotteriet.

Paret har en venn som jobber for det Karolinska Institutet (hvor Nobelkomiteen utpeker mottakeren av Nobelprisen i fysiologi eller medisin) - og han har jobbet for å få dem som verter en stund. Det var først i år det passet inn i deres tettpakkede skjema med filmer, promoteringer og selvsagt familieliv.

En ydmyk opplevelse
For Jada var det særlig ydmykt og veldig spesielt å få muligheten til å være vertinne for en så stor begivenhet som jo denne konserten er.

Nobelpriskonserten sendes verden over, og tiltrekker seg store artistnavn fra alle verdenshjørner - og Jada forteller at hun er både rørt, stolt og beæret over å bli bedt om å lede den sammen med sin mann.

- Det er prestisje i dette. Jeg går ydmyk inn i denne store begivenheten, og jeg vet at særlig bestemoren min er stolt i dag. Hun marsjerte sammen med Martin Luther King i sin tid, og hun hadde nok aldri trodd at hennes lille barnebarn ville komme til å lede denne konserten en dag. Hun er i himmelen nå og der spinner hun nok rundt av glede, sier en litt rørt Jada.

Se video fra pressekonferansen nederst i saken!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Nervøs Rybak
Alle artistene - Wyclef Jean, Natascha Bedingfield, Donna Summer, Lang Lang, Westlife, Alexander Rybak, Toby Keith og Esperanza Spalding er bare noen av dem som skal stå på scenen i kveld.

Alexander Rybak er den eneste norske artisten på pressekonferansen og Grand Prix-vinneren var tydelig nervøs foran det stjernespekkede panelet på Plaza.

- Jeg ble veldig nervøs da jeg forsto hvor nervøse alle disse stjernene var, sier han om sitt møte med Obama. Alle artistene fikk møte presidenten på banketten på Grand Hotel torsdag kveld, og samtlige kunne skrive under på at det var et varmt møte med Obama.

- Jeg tenkte jeg skulle si noe smart, men alt som kom ut var jeg var artist fra Puerto Rico. Men han snakket om landet mitt og visste hvem jeg var. Han var en utrolig sjamerende person som gjorde møtet veldig komfortbalet for meg og jeg synes han hadde klasse, sier Luis Fonsi.

Se video fra pressekonferansen nederst i saken!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

Nobelpriskonserten fra Oslo Spektrum ser du fredag kveld på NRK1.

Side2 er tilstede på konserten og holder deg oppdatert med saker under og etter - så følg med.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere