RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kun seier er godt nok

Lars Hirschfeld før kampen mot Strømsgodset.

Se intervju med Hirschfeld her

Vålerenga-keeper Lars Hirschfeld er tilbake på Valle etter en landslagstur til Ukraina. Nå ser han fram mot lørdagens hjemmekamp mot Strømsgodset.

- Vi forventer å vinne, spesielt nå som vi er på hjemmebane. Noe annet en tre poeng er uakseptabelt, sier Hirschfeld til VIF TV.

Gullkampen i Tippeligaen er ikke teoretisk avgjort, og fem poeng bak sølvplasserte Vålerenga ligger Tromsø før sesongens fire siste kamper.

- Det handler om stolthet. Vi har en god statistikk på hjemmebane. Gjør vi som vi har gjort tidligere i år trenger vi ikke å tenke tredjeplass, sier han.

Henter erfaring

Hirschfeld mener at man må være realistiske og si at Rosenborg har vunnet serien i år, og forventer et sulten Vålerenga neste år.

- Vi må ta med oss erfaringen fra i år, vi har tapt noen poeng her og der. Det er små ting som har kostet oss seriemesterskapet, sier han.

På VIF TV får du også høre hvorfor Hirschfeld vurderte å streike etter tirsdagens trening, og om den kameratslige mobbingen mellom keeperne og utespillerne.

Se intervju med Hirschfeld her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere