RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kunne ikke si nei

VALLHALL (vif.no): Når Tor Ole Skullerud fikk tilbudet om å bli Vålerengas nye hovedtrener, var det en sjanse han ikke kunne la gå fra seg. Med bred erfaring fra treneryrket ser han fram til å ta fatt på utfordringen det er å trene Vålerenga.

Skullerud har bred erfaring fra treneryrket, og har i de siste årene hatt ansvar for Norges største talenter, som hovedtrener for G18 og G19-landslagene.

- Jeg har gått en lang vei via 2.divisjon, Adeccoligaen og yngre landslag. Jeg har bygd meg en fotballplattform jeg tror veldig sterkt på. Den sammenfaller mye med hva Martin tenker, og det virker som vi er ganske enige der, sier Skullerud til vif.no.

- Min jobb blir å holde tak i treninger og kamper, også skal vi i teamet jobbe sammen i en prosess på hvordan hver enkelt trening skal se ut, og hvordan vi skal legge opp løpet utover sesongen.

Etter årene i NFF hadde Skullerud et ønske om å bli klubbtrener igjen. Når Vålerenga kom på banen var valget enkelt.

- Denne sjansen var for spennende til å si nei til. Jeg har hatt fine år med unge spillere i fotballforbundet, men har ønsket meg tilbake som klubbtrener. Det er en stor klubb med spennende muligheter og et nytt og spennende trenerteam. Derfor ble det et enkelt valg for meg.

Fra landslagsjobben kjenner han godt til enkelte av de største talentene i Vålerenga, som Jørgen Horn, Mohammed Fellah og Glenn Roberts.

- Jeg kjenner noen av de yngre spillerne her godt, og det kan være en fordel. Vålerenga som klubb har jobbet godt i flere år med å få opp gode talenter, og det arbeidet skal vi jobbe hardt videre med, sier han.

- Selv om det satses hardt, burde det være mulig å kombinere det å hente etablerte toppspillere og det å ha egenproduserte spillere i stallen. Allikevel må vi huske at det er tøft å ta steget fra topp norsk juniorspiller til å gå inn å preget laget i Tippeligaen. Det er en kjent problemstilling, og det må vi jobbe videre med. Jeg har jo litt greie på akkurat det punktet, og vi har som mål å få litt sving på det punktet, avslutter Skullerud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere