RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: FADEL SENNA (Afp)

- Kvinne (63) drept av pitbull

Sist oppdatert:
En kvinnelig jogger ble angrepet og drept av en flokk hunder.

Politiet i California sier at kvinnen ble angrepet av fire pitbullterrier under en joggetur i en forstad utenfor Los Angeles på torsdag.

Hun døde av skadene på vei til sykehus, melder BBC. Politiet har tidligere advart innbyggere mot løse pitbullterriere i området.

Politiet bruker et helikopter for å søke etter hundene i forstaden Littlerock, som ligger 65 kilometer nordøst for Los Angeles.

Politimann angrepet
En politimann ble også angrepet av en av hundene.

- Da en politimann på stedet så at en hund fortsatte å angripe kvinnen, så prøvde han å jage den vekk, sier politiløytnant John Corina ved sheriffkontoret.

- Hunden løp av gårde inn mot ørkenen, men snudde og gikk til angrep på politimannen. Politimannen avfyrte et skudd mot hunden og forsøkte å drepe den, men hunden løp inn i ørkenen igjen, sier Corina.

Det er ennå uklart om hundene hadde noen eiere. En talsmann for den nærliggende byen Palmdale, sier han aldri har hørt om noe lignende angrep.

- I dette området er det ikke utenkelig at folk dumper dyrene sine i utkantstrøk, sier John Mlynar.

Løshunder i området
Innbyggere sier at det ofte blir observert løshunder i området, og at det har forekommet angrep på mennesker tidligere.

- Dette er veldig skummelt. Jeg vurderer å skaffe meg et skytevåpen til selvforsvar, sier Diane Huffman, som bor i Littlerock, til TV-kanalen KABC-TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere