*Nettavisen* Nyheter.

- Kvinne døde av drukning

Foto: Mariell Tverrå Løkas (Opdalingen)

Ble funnet død utenfor hytte i Oppdal.

30.05.11 18:02

Søndag ettermiddag ble en kvinne og en mann, på henholdsvis 41 år og 55 år, funnet døde utenfor en hytte ved Orkelsjøen i Oppdal.

- Det er ingen tegn til ytre vold på de omkomne. Foreløpig resultat fra obduksjonen tilsier at kvinnen døde drukning mens dødsårsak for mannen er usikker, skriver politiet i en pressemelding.

- Funnet i badestamp
De avdøde er søskenbarn, og er begge fra Oppdal.

- De ble funnet av forbipasserende. De avdøde ble funnet i en vedfyrt «badestamp» utenfor hytta til en av de avdøde. Hendelsesforløpet er foreløpig uavklart, står det videre.

Politiet har så langt avhørt en rekke vitner som var sammen med de avdøde lørdag kveld og natt til søndag.

- Det er ingen mistenkte i saken. Det er så langt ingen indikasjoner på at andre personer var involvert i tilknytning til dødsfallene, står det i pressemeldingen.

- Det gjenstår avhør
Det var klokken 14.18 søndag at politiet fikk melding om at to personer var funnet omkommet i Oppdal kommune, ifølge Opdalingen.

- Det var en tilfeldig forbipasserende som ringte oss, sa operasjonsleder Bjørn Handegard i Sør-Trøndelag politidistrikt til avisen.

Veien ble sperret rundt en kilometer fra hytta hvor de to ble funnet.

- Det gjenstår fortsatt vitneavhør, resultat av tekniske undersøkelser samt endelig resultat av obduksjonsrapport, opplyser politiet.

.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.