*Nettavisen* Nyheter.

- Kvinne døde etter gasseksplosjon

Foto: Faksimile (Informativos)

Kvinnen (55) som ble alvorlig skadet etter eksplosjonen på et hotell på Gran Canaria onsdag, døde av skadene.

24.11.11 15:31

Den norske kvinnen som ble alvorlig brannskadet i gasseksplosjonen på hotell Cordial Mogán Playa i byen Puerto Mogan på Gran Canaria onsdag, døde av skadene, melder den spanske nettavisa Canarias7.es.

Nettavisen får opplysningene bekreftet fra Charoc Cardenal, pressetalskvinne ved sykehuset Dr. Negrin i Las Palmas.

- Den norske kvinnen døde klokka 04.50 torsdag , opplyser hun.

Hun forteller at en av kvinnens pårørende var til stede, og at representanter ved det norske konsulatet også er til stede på sykehuset.

I alt seks personer ble alvorlig skadd i ulykken, to av dem kritisk. Den ene av disse var altså den 55 år gamle norske kvinnen.

Apollo vil verken avkrefte eller bekrefte opplysningene. Heller ikke Utenriksdepartementet har noen ny informasjon om tilstanden til den norske kvinnen torsdag formiddag.

Kvinnen ble fløyet til sykehus i Las Palmas for behandling med omfattende brannskader etter ulykken. Ifølge Canarias7.es hadde hun alvorlige forbrenninger over hele kroppen.

De materielle skadene på hotellet er store.

Ulykken skjedde i løpet av sekunder.

De 10.000 literne med propangass eksploderte da en tankbil kom for å levere gass til hotellet. Denne ble antent, og en brann spredte seg raskt. Drønnet fra eksplosjonen kunne høres flere kilometer unna. Vinduer og dører på hotellet ble blåst inn og etterlot til sammen 23 skadde mennesker, ifølge Canarias7.es.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag