RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kvinner skal ikke være hjemme

Sist oppdatert:
En undersøkelse gjort blant menn viser at det er en forsvinnende liten andel som ønsker at kvinner skal være hjemme. Se resultatene her.

Kampen om likestilling kan allerede være vunnet blant kvinner når det gjelder å den tradisjonelle oppfattelsen av at kvinner skal være hjemme med barn. En undersøkelse gjort blant single spanske menn av Match.com viser at under en prosent av mannfolkene ønsker en hjemmeværende kvinne. Den perfekte kvinnen skal jobbe, ha suksess og bruke tid på sin karriere.

Flertallet av menn vil likevel ha en kvinne som ønsker barn, hos mer enn 51 prosent av de spurte er dette svært viktig. Andre egenskaper som er viktig er at man liker å reise, deler på husarbeidet, har studert og sier i fra om man er uenig i noe.

Det er ikke bare på arbeidsfronten at mannfolka ønsker en likestilt kvinne, under hver tjuende mann ønsker en kvinne som er underdanig i sengehalmen....

Match er verdens største datingtjeneste og i Norge drives tjenesten av TV 2. I tjenesten er grensene mellom landene brutt ned, slik at norske kvinner faktisk kan møte de likestillingsorienterte spanske mannfolkene.

Her finner du TV 2 Match

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere