RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- La datteren (5) i solarium

(NBC)
Sist oppdatert:
Barnet kom på skolen kraftig solbrent.

(SIDE2:) Patricia Krentcil fra New Jersey la angivelig sin fem år gamle datter i solarium. Den unge jentas kropp ble brent av solingen.

Den 44 år gamle kvinnen er nå tiltalt for å sette barnets helse i fare. Hvis hun blir funnet skyldig kan hun risikere fengsel.

- Kun i rommet
Ifølge loven i delstaten i USA, er det forbudt for personer under 14 år å ta solarium, eller oppholde seg i avlukkene.

Krentcil på sin side mener datteren aldri var med inn i avlukket, men at hun lekte utenfor mens hun selv tok solarium. Hun hevder jenta ble solbrent av å være ute. Moren understreker også at det er mange mødre som har med barna sine i solstudioer, og ser ikke problemet med det.

- Jeg soler meg, hun gjør det ikke. Jeg ligger i solariet, og hun er bare i rommet. Mer enn det har ikke skjedd, sier moren ifølge NBC 4 New York

Hun påpeker at hun har tatt solarium på det samme stedet i ti år, og forstår ikke hvorfor dette plutselig er blitt en sak.

- Datteren min er en nydelig jente som elsker å være på skolen, og nå må hun gå gjennom dette, jeg synes det er traumatisk for en liten jente som ikke har gjort noe galt foruten å bli litt solbrent.

Må møte i retten
Det var skolen som meldte fra til politiet da 5-åringen kom på skolen med det som blir beskrevet som alvorlig solbrenthet. Hun skal også ha sagt til skolekamerater at hun hadde «solt seg med mamma». Krentcil ble arrestert tirsdag, men løslatt mot kausjon samme dag. Hun skal møte i retten onsdag, og håper å overbevise dommeren om at hele hendelsen er en misforståelse.

Faren har nå midlertidig foreldreretten for jenta.

Se videoinnslag om saken her:

View more videos at: http://nbcnewyork.com.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere