RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lene Alexandra har vinnerinstinkt

Sist oppdatert:
Storebror Lasse Øien er ikke i tvil om hvem som vinner årets «Skal vi danse».

(SIDE2:) Fredagens sending endte med at Lene Alexandra Øien (27) lå på topp hos dommerne mens Gaute Ormåsen (25) måtte parkere danseskoene for godt. Dermed er Lene Alexandra og Tom-Erik, Mikkel og Therese og Tore André og Nadya klare for å kjempe om en finaleplass neste uke.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Les også sakene:
- Mikkel kommer til å vinne
- Fart og futt med samekrutt

Ringside satt Lene Alexandras storebror Lasse Øien (30) og var svært stolt over søsterens prestasjoner på parketten.

- Jeg er veldig imponert av det hun har oppnådd så langt. Nå tror jeg at hun vinner selv om det selvsagt fortsatt er helt åpent, sier han fornøyd.

Blitt en dame
Lasse synes det er vanskelig å beskrive sin populære lillesøster.

- Hun er definitivt blitt mer dame enn jente. Lene har naturlig nok vokst som person etter hvert som hun har blitt eldre, sier Lasse som er Lenes eneste søsken.

Sta søster
Lene har i mange sammenhenger fortalt at hun var svært aktiv med ulike idretter i oppveksten. Men storebror kan ikke huske at det har vært noe særlig dans i barndomshjemmet i Trøgstad i Østfold. Personligheten kjenner han derimot godt igjen.

- Lene er veldig selvsikker og har et skikkelig vinnerinstinkt. Hun er glad i nye utfordringer. I tillegg er hun er sta og trassig og det har definitivt hjulpet henne til å nå langt i denne konkurransen, mener han.

Nytt image
Den tidligere glamourmodellen har vært mye i medias søkelys de siste årene og ikke alltid med positivt fortegn. Gjennom deltakelsen i «Skal vi danse» har Lene Alexandra gjennomgått en imageforvandling kjendis-Norge sjelden har sett maken til. Dette vet familien hennes å sette stor pris på.

- Jeg har ikke vært involvert i Lenes karriere men var veldig fornøyd og støttet henne da hun takket ja til «Skal vi danse», forteller storebror Lasse.

Lene Alexandra fylte 27 år sist uke og feiret bursdagen etter fredagens sending sammen med storebror Lasse og gode venner.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere