*Nettavisen* Nyheter.

- Leter etter mitt eget uttrykk

Lene Alexandra Øyen skal lage en plate som hun selv liker.

19.02.10 11:50

(Oslo/Side2): Forrige gang ble jeg bare plassert inn i et prosjekt, men nå skal jeg finne noe jeg selv vil gjøre, sier Lene Alexandra Øyen da Side2 møter henne etter åpningen av Oslo Fashion Week (OFW).

Se bilder fra åpningen av OFW nederst i saken!

Hele motenorge hadde tirsdag kveld samlet seg for å få med seg starten på uken som har norsk mote og design i fokus, og Lene Alexandra var en av mange norske kjendiser som hadde tatt turen til Oslo Kongressenter.

Tar tid
Lene Alexandra stilte nylig opp i den norske delfinalen i Melodi Grand Prix, men kom ikke til den norske finalen. Nå jobber hun med sitt nye album, men avviser alle påstander om at det snart er ferdig.

- Det er mange som har skrevet at det nye albumet kommer snart, men det har jeg aldri sagt. Jeg må tenke og jeg må gjennom en prosess, og det tar tid, sier den sangglade brunetten, som for andre gang får med seg OFW.

- Jeg er her med en venn, og det er en sosial greie. Vi gjør noe vi begge liker, forklarer hun.

Hva likte du best ved kveldens show?

- Det var utrolig morsomt at Lise Karlsnes sto på scenen, sier hun.

Frontfiguren i Briskeby gikk nemlig på catwalken iført en kreasjon av Fam Irvoll, og også Lene Alexandra hadde på seg norsk design.

- Dette er en kjole fra TSH. Jeg har ikke én favorittdesigner, men jeg synes det er mange som er flinke. Men Kjersti Vatle, Fam. Irvoll og TSH er nok mine tre aller største favoritter, sier Lene Alexandra.

Side2 er til stede på Oslo Fashion Week og holder deg oppdatert på alt som skjer!

Les også: - Deilig å være ute

SE BILDENE FRA ÅPNINGEN HER:

2876

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag