RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TV3)

- Like før jeg slår ham helseløs

Sist oppdatert:
Robinson-Tommy måtte rømme fra øya før han tydde til vold.

(SIDE2:) - Det skal ikke mange kommentarene til før jeg tilter helt og slår ut alle tennene på ham. Det er like før jeg banker ham helseløs og sønder og sammen på stranda her, raser Tommy Lankut mot Dennis Kakis i denne ukas episode av «Robinsonekspedisjonen».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

De to hadde kranglet voldsomt ved flere anledninger etter at Lag X stjal mat fra et hus i nærheten av campen. Tommy innrømmer at han først spiste av maten, men deretter fikk dårlig samvittighet fordi den ekstra energien ville gi laget en ufortjent fordel i forrige ukes storkamp.

Les mer: Kvittet seg med et helt lag

Tommy sa til slutt fra til Robinson-ledelsen om mattyveriet.

- Da ble det jo virkelig et helvete. Jeg og Dennis krangla hele tida, sier han og forteller at etter den saken mistet han all motivasjon for å være med på Robinson.

Holdt ikke avtalen
- Jeg hadde ikke noe sansen for det som skjedde, og følte at jeg ikke hadde noe mer å bidra med. Så jeg og gruppa gjorde en avtale om at jeg skulle hjelpe dem inn i ekspedisjonen i den konkurransen som var, mot at dem skulle stemme meg ut ved første anledning.

Se klippet nederst i saken

- At laget ikke overholdt sin del av avtalen ved ikke å stemme meg ut, og heller stemte ut Marita, det gjorde meg jævla forbanna. Skikkelig forbanna.

Ringte legen
Til slutt kokte det over for 37-åringen og han fryktet for at raseriet skulle ta overhånd. Løsningen ble å kalle opp programmets lege på walkietalkien og be om hjelp.

- Jeg har et veldig problem med temperamentet og føler at hvis jeg ikke får en prat med deg kommer jeg rett og slett til å grisebanke han ene som er her, sier en ærlig Tommy i programmet.

Dermed kom legeteamet til øya og hentet Tommy med seg for å finne ut av om han kunne fortsette ekspedisjonen.

Hissigpropp
Tommy sier at han ikke er en person som vanligvis truer med vold, men innrømmer at han er en hissigpropp.

- Som jeg fortalte på castingen så har jeg et temperament. Jeg blir veldig fort sint, men også veldig kjapt blid igjen. Og det skal veldig mye til før jeg slår. Jeg mente det vel mer som en talemåte, bedyrer han.

Skværet opp
- I ettertid tenker jeg at jeg hadde nok ikke reagert sånn om jeg var hjemme. Men man er sulten og trøtt og det tar virkelig på psykisk å være med på «Robinson». Små ting blir veldig store, og man reagere på en annen måte, påpeker han og forteller at han og Dennis har skværet opp i ettertid.

- Vi har både snakka på telefon og på premierefesten. Man ser annerledes på ting når man kommer hjem. Nå er vi pals, sier han.

Årets «Robinson»-sesong har fått slagordene «Ingen slipper unna», så det spørs om et heftig temperament er nok til at Tommy får reise hjem.

Se «Robinsonekspedisjonen» på TV3, søndag klokken 20.00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere