RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Like greit å legge ned Natt & Dag

Sist oppdatert:
Natt & Dag sliter med inntektene. De klarer ikke tiltrekke seg nok annonsører og nå mener kulturjournalist Aslak Nore at gratisavisen bør legge ned seg selv.

I 15 år har Natt & Dag vært urbane osloboeres trendblekke. Avisen har brutt loven og provosert sine lesere i en årrekke og vært en av de fremste ungdomsmediene i landet.

Nå begynner avisen derimot å slite. Etter at gratisavisen i flere år har hatt en annonseomsetning på over 10 millioner og sekssifret overskudd, falt de i fjor ned til under ti millioner kroner og leverte millionunderskudd.

Nå mener Klassekampens kulturjournalist og selvutnevnt provokatør, Aslak Nore, at avisen bør legge ned seg selv. Ifølge Dagbladet mener Nore at avisen, med redaktør Gaute Drevdal i spissen, ikke makter å tenke nytt.

– Natt & Dags nedtur henger sammen med endring av mentalitet. Avisens styrke var alltid at deres profil svarte til samtidens kulturelle strømninger. Som ung mann i hovedstaden konstaterer jeg at de ikke lenger setter dagsorden, sier Aslak Nore til Dagbladet.

– Hvis de ikke lenger klarer å presse seg inn mellom spennet mellom et verdiløst annonseorgan og de piperøykende unge, gamle i Morgenbladet, så er det like greit å legge ned hele Natt & Dag, sier Nore, som mener vi nå er vitne til en stille død for gratisavisen, skriver Dagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere