RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liker det ikke

Sist oppdatert:

Torsdag morgen påstod Vålerenga-direktør Pål Breen at det skulle legges kunstgress på Ullevaal stadion umiddelbart på grunn av banens dårlige forfatning. Martin Andresens svar til saken som var Vålerengas 1. aprilspøk, kan du lese under.

Se også Dagbladet vurdering av Tippeliga-klubbenes 1. aprilspøker her.

Vålerenga-manageren ble fortløpende orientert om status for Ullevaal-matta på krisemøtet onsdag kveld, og måtte mot sin vilje akspetere at det legges kunstgress på nasjonalarenaen allerede nå.

-Prinsippielt mener jeg det er feil å legge kunstgress på en nasjonalarena som ligger i Oslo. Dette handler om ressurser og vilje, og det bør være fullt mulig å ha god naturgress-kvalitet på Ullevaal, sier Andresen til vif.fotball.no.

På kort sikt mener han likevel Vålerenga er tjent med kunstgress på Ullevaal.

-Vi trener på kunstgress hele vinter- og vårsesongen, og slik banen var mot Rosenborg er dette en bedre løsning. Dessuten har vi flere spillere som er vokst opp med kunstgress, sier Andresen.

Spillergruppa blir orientert om strakstiltaket på Ullevaal i forbindelse med treningen skjærtorsdag.

Diskutér saken her

Se intervju med Pål Breen på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere